Και Daughter, Chinese Man και Brian Jonesstown Massacre στο Release Festival 2016

Πρόκειται να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα

LIFOTEAM 5.3.2016 | 10:01

 

Το Release Athens είναι ένα νέο φεστιβάλ που ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2016, φιλοδοξώντας να εξελιχθεί σε έναν θεσμό που θα δώσει μία ουσιαστική νέα πνοή στα συναυλιακά δρώμενα στην Ελλάδα. Θα λάβει χώρα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου στην Πλατεία Νερού και φιλοδοξεί να φέρει κοντά στο ελληνικό κοινό ορισμένα ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας σκηνής, “απελευθερώνοντας την Αθήνα” από την σκληρή καθημερινότητα των δύσκολων καιρών που ζούμε μέσα από τη δύναμη της καλής μουσικής, του πολιτισμού και της διαδραστικότητας!

Τρία νέα ονόματα προστίθενται στο line-up. Οι Daughter στην 1η ημέρα (1/6), οι Chginese Man  στην 2η (3/6) και οι Brian Jonestown Massacre στην 3η (7/6)! Σύντομα πρόκειται όμως να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα σε κάθε μέρα ξεχωριστά.

 

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται. Πέρα από κάθε ημέρα ξεχωριστά, πλέον διατίθενται και τα 4ημερα εισιτήρια, τα οποία φυσικά ισχύουν για όλες τις ημέρες του φεστιβάλ και κοστίζουν 120 ευρώ.

 

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

 

Day 1 / Τετάρτη 1 Ιουνίου: Beirut + Daughter + more t.b.a.

 

Day 2 / Παρασκευή 3 Ιουνίου: Parov Stelar+ Chinese Man + more t.b.a.

 

Day 3 / Τρίτη 7 Ιουνίου: PJ Harvey + The Brian Jonestown Massacre + more t.b.a.

 

Day 4 / Δευτέρα 13 Ιουνίου: Sigur Rós + more t.b.a.

 

Πλατεία Νερού (Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου): Δέλτα Φαλήρου, στη διασταύρωση της Λ. Συγγρού με τη Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή), ανάμεσα στο Κλειστό του Tae Kwon Do και το Beach Volley και δίπλα στη θάλασσα.