Jazzét Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021,  2nd JAZZ SOLO PIANO FESTIVAL 2021

Το φιλόμουσο και εγκάρδιο ακροατήριο του Jazzét θα απολαύσει ένα υψηλής μουσικής αισθητικής φεστιβάλ, αφιερωμένο στην πολυμορφική “τέχνη” του τζαζ πιάνου.

The LiFO team, 16.11.2021 | 12:53

Η τέχνη και η αισθητική του τζαζ πιάνου από 5 κορυφαίους πιανίστες: ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΝΑΔΟΛΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΝΤΣΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΩΛΗΣ, ΤΑΚΗΣ ΦΑΡΑΖΗΣ

 

Το Jazzét Music Hall παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά στο Αθηναϊκό κοινό το 2nd Jazz Solo Piano Festival 2021, μία καλλιτεχνική πρόταση του συνθέτη και κιθαρίστα Λευτέρη Χριστοφή όπου η αισθητική και η τέχνη του τζαζ πιάνου αναδεικνύεται από την solo performance πέντε κορυφαίων πιανιστών της ελληνικής τζαζ σκηνής.

 

Πέντε διακεκριμένοι πιανίστες δημιουργούν στο ίδιο όργανο διαφορετικούς ήχους, με την προσωπική τους καλλιτεχνική προσέγγιση στην αρμονία και τον μελωδικό αυτοσχεδιασμό πάνω σ΄ αυτό το έγχορδο και συνάμα κρουστό μουσικό όργανο.

 

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ θα ανέβουν στην νέα σκηνή του Jazzét Music Hall, οι πιανίστες Νικόλας Αναδολής, Γιάννης Παπαδόπουλος και Γεώργιος Τσώλης ενώ το Σάββατο 20 Νοεμβρίου θα κλείσουν το φεστιβάλ οι  Σταύρος Λάντσιας και Τάκης Φαραζής.

 

Το φιλόμουσο και εγκάρδιο ακροατήριο του Jazzét θα απολαύσει ένα υψηλής μουσικής αισθητικής φεστιβάλ, αφιερωμένο στην πολυμορφική “τέχνη” του τζαζ πιάνου.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 210 5815626.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ 7€

_________________________________________________________________________

JAZZET  - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99, ΧΑΪΔΑΡΙ, 12461, 210 5815626