Η μουσική χρονομηχανή των Postmodern Jukebox Orchestra σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το συγκρότημα φαινόμενο του YouTube που διασκευάζει σημερινά hit χρησιμοποιώντας τη μουσική του μεσοπολέμου έρχεται στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

LIFOTEAM 2.6.2017 | 12:03

 

Εφτακόσιες εκατομμύρια προβολές στο YouTube, 2,7 εκατομμύρια συνδρομητές, τεράστιες πωλήσεις και εκατοντάδες sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Οι Postmodern Jukebox Orchestra, το συγκρότημα φαινόμενο του YouTube που διασκευάζει σημερινές επιτυχίες χρησιμοποιώντας τη μουσική του Μεσοπολέμου έρχεται στην Αθήνα, στην Τεχνόπολη στις 28 Ιουνίου και στη Θεσσαλονίκη, στη Μονή Λαζαριστών, στις 29 Ιουνίου.

 

Pop και rock megahits, αγαπημένα σάουντρακ δημοφιλών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών δένουν αρμονικά με εξαιρετικές φωνές και ενορχηστρώσεις, πνευστά, βιολιά, θεατρικές performances, χορό, κλακέτες, κέφι και γέλιο στα live- ξέφρενα πάρτι του συγκροτήματος.  

 

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα του συνθέτη και  πιανίστα Scott Bradlee. Εβδομήντα και πλέον καλλιτέχνες, κάτω από την καθοδήγηση του ιδρυτή και ψυχής της ομάδας τραγουδούν στους ρυθμούς της swing, της jazz, του fox-trot  και της soul. Ο Scott Bradlee επιλέγει τις επιτυχίες που θα διασκευαστούν, κάνει την ενορχήστρωση και διαλέγει τους καταξιωμένους καλλιτέχνες ή τα νέα ταλέντα που θα κάνουν την ερμηνεία.

 

Ο ίδιος, πολύ υπερήφανος για τις μοναδικές ικανότητες όλων των μελών της ομάδας του δηλώνει: «Πρόκειται για τον καλύτερο συνδυασμό διαφορετικών προσωπικοτήτων και μουσικών, που μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους  πιστούς φίλους μας μια μοναδική εμπειρία. Μας επιτρέπει να τους μεταφέρουμε στο πιο αυθεντικό, στο πιο ενθουσιώδες πάρτι της δεκαετίας του ‘30 ή του ‘40».

 

28 Ιουνίου

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ

Πειραιώς 100, Γκάζι,

Ώρα: 21:30

 

29 Ιουνίου

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

Κολοκοτρώνη 25, Παύλος Μελάς

Ώρα: 21:30


Εισιτήριο: 25-45 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 
 
Οδηγός Μουσικής