Η μούσα του David Lynch, Chrysta Bell, έρχεται στο Gagarin

H καλλιτέχνις έχει συνεργαστεί με τον David Lynch σε πολλά μουσικά πρότζεκτ ενώ εμφανίστηκε και στην επιστροφή του Twin Peaks υποδυόμενη την πράκτορα Τammy Preston

The LiFO team, 20.2.2018 | 12:01

Η μουσικός και ηθοποιός Chrysta Bell έρχεται στην Αθήνα, στις 4 Απριλίου για μια συναυλία στο Gagarin 205.

 

Η Τεξανή καλλίτεχνις έχει πραγματοποιήσει πολλές μουσικές συνεργασίες με τον David Lynch ενώ στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του θρυλικού Twin Peaks ο σκηνοθέτης την επέλεξε για τον σημαντικό ρόλο της πράκτορα του FBI, Τammy Preston. Οι ζωντανές εμφανίσεις της ξεχωρίζουν για τον θεατρικό τους χαρακτήρα.

 

Η συνάντηση της Chrysta με τον David Lynch, στάθηκε μοιραία και για τους δυο, αφού σηματοδότησε την αρχή μια μακράς και στενής συνεργασίας. Καρποί αυτής της σχέσης, είναι το ντεμπούτο άλμπουμ της «This Train» (2011) και το EP «Somewhere in the Nowhere» (2016), τα οποία φέρουν την υπογραφή του ίδιου, καθώς τα έγραψε και ανέλαβε την παραγωγή τους.

Το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «We Dissolve», σε παραγωγή John Parish. Ο δίσκος κινείται σε soul, rock και jazz μονοπάτια και περιλαμβάνει συμμετοχές από καλλιτέχνες, όπως ο Adrian Utley των Portishead, ο κιμπορντίστας Geoff Downes των Asia και των Yes, αλλά και ο κιθαρίστας Stephen O’Malley των Sunn O))). Η νέα της δουλειά με τίτλο «Undertow» αναμένεται την άνοιξη του 2018.

 

Info

4 Απριλίου 2018

Gagarin 205 LIve Music Space, Λιοσίων 205
Εισιτήρια: ορθίων: 17-20€, καθήμενων: 20-23€

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οδηγός Μουσικής