Η Εμμανουέλα Νινιράκη live στο FAUST Τρίτη 23 Νοεμβρίου

Στην συνάντηση αυτή, η Εμμανουέλα στην ερμηνεία και ο Χάρης στην μουσική, θα παρουσιάσουν αυτή την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

The LiFO team, 11.11.2021 | 09:13

Η Εμμανουέλα Νινιράκη, μια νέα αλλά «έτοιμη» φωνή που μπήκε στη ζωή μας πριν λίγο καιρό με τον πρώτο της δίσκο «Αηδόνι στο κλουβί» σε ποίηση Ναπολέοντα Λαπαθιώτη και μουσική Χάρη Μανουσάκη, ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του FAUST, την Τρίτη 23 Νοεμβρίου.

 

Στην συνάντηση αυτή, η Εμμανουέλα στην ερμηνεία και ο Χάρης στην μουσική, θα παρουσιάσουν αυτή την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, από την οποία ήδη το ομότιτλο του δίσκου «Αηδόνι στο κλουβί» πετάει με επιτυχία στον ραδιοφωνικό αέρα. Τα τραγούδια τους παρουσιάζονται πλαισιωμένα από άλλα αγαπημένα -σύγχρονα και παραδοσιακά- ακούσματα, διασκευασμένα με τη δική τους ματιά, με στοιχεία από τις δικές τους καταβολές και με μια πολύ ενδιαφέρουσα αυτοσχεδιαστική διάθεση. Ηλεκτρικοί κι ακουστικοί ήχοι μπλέκονται, δημιουργώντας κάθε φορά κάτι νέο. 

 

Με την ευχή τα τραγούδια τους να μας ταξιδέψουν όσο γίνεται πιο μακριά και να μας φέρουν όσο γίνεται πιο κοντά… περιμένουμε να συναντηθούμε στον ιδιαίτερο και ζεστό χώρο του FAUST και να τους απολαύσουμε.

 

Η Εμμανουέλα Νινιράκη live στο FAUST, Αθηναΐδος 12, Αθήνα

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου

Κρατήσεις: 21 0323 4095 

Τραγούδι: Εμμανουέλα Νινιράκη

Κιθάρα: Χάρης Μανουσάκης

Ηλεκτρική κιθάρα: Νίκος Βογιατζάκης 

Έναρξη: 21.30

Είσοδος: 5€