Endless Daze III: Daphne And The Fuzz/ Οδυσσέας Τζιρίτας/ aprovoli

Μια ημέρα με τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα της εναλλακτικής σκηνής της Αθήνας.

LIFOTEAM 9.1.2020 | 00:00

Μια ημέρα με τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα της εναλλακτικής σκηνής της Αθήνας. 

 

Το Daphne And The Fuzz είναι το dream pop project της Daphne Lz. Κυκλοφόρησαν το πρώτο, ομώνυμο, τους album το 2016 και το δεύτερο «2ΑΜ» το 2018 από την Inner Ear Records. Έχουν εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ και συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα. Ξεχωρίζει η εμφάνιση τους στο Rockwave Festival, ανοίγοντας τη Lana Del Rey.

 

Ο Οδυσσέας Τζιρίτας κυκλοφόρησε το πρόσφατο ντεμπούτο album του "Βutterflies" τον Φεβρουάριο του 2019. Ο ίδιος αποκαλεί τον ήχο του "pop", ιδανικός χαρακτηρισμός για να συμπεριλάβει το πλήθος επιρροών από διαφορετικά είδη. Με το παρόν όλο δικό του, τις κριτικές και την ανταπόκριση των θεατών στις συνεχείς εμφανίσεις του να είναι αποθεωτικές (Saristra,Crust,Fuzz), αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα της εναλλακτικής σκηνής της Αθήνας.

 

Ο aprovoli (Γιώργος) είναι μουσικός παραγωγός από την Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια ζει και σπουδάζει στην Πάτρα. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του είναι το album "Landing..." με συμμετοχές από γνωστούς και μη μουσικούς όπως ο Rami Winston, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ και άλλοι. Σχεδιάζει και χρησιμοποιεί ηλεκτρονικούς ήχους, δημιουργώντας ένα μείγμα μουσικής
διαφόρων ειδών, από τη Rock μέχρι τη Jazz και απο τη hip hop μέχρι τη house μουσική.

ΠΟΤΕ09/01/2020 - 09/01/2020
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής