Ένας χρόνος Fade Radio στο Ρομάντσο

To Fade Radio γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας του με ένα μεγάλο πάρτι στις 15 Απριλίου.

The LiFO team, 15.4.2022 | 10:25

Τον Απρίλιο, το Fade Radio κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας ως μια πλατφόρμα μουσικής και ελεύθερης έκφρασης, δημιουργικότητας και πολυπολιτισμικότητας. Γέννημα-θρέμμα της πόλης, ο διαδικτυακός σταθμός κατάφερε να μεταδώσει από τη βάση του στο Ρομάντσο εκατοντάδες ώρες μουσικής. Προσκαλώντας καλλιτέχνες από διαφορετικούς χώρους και δίνοντάς τους online και offline βήμα για να απευθυνθούν σε όσους λατρεύουν την urban κουλτούρα, το Fade σχημάτισε έναν δυνατό πυρήνα με πομπούς και δέκτες που μεγαλώνει καθημερινά.

Την Παρασκευή 15 Απριλίου, το πάρτι που θα διεξαχθεί σε τρεις διαφορετικούς χώρους του Ρομάντσο, με αφορμή τον ένα χρόνο λειτουργίας του Fade Radio. Από τις 8 το βράδυ, ανοίγουμε τα stages σε υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο προσκαλώντας στα DJ booth 34 καλλιτέχνες. Την μουσική θα πλαισιώσουν visuals του Kelloggs, καθώς και τα screenings των ταινιών “S W E A T”, “Monstera” και "Rausch" της Vera Chotzoglou.

Συμμετέχουν οι: A.metz, Acs, All Matters, Bmsk, Crystal Orca, D0g2th, DJ Scammer, Doctor Xou, ΔreamCcore, Express Skopelitis, HDE, Head Space, Jeph Vanger, KOKETAMC, Kawrs, Kinetta, Liegota, Militia & Hades, Mokujin, Morken, Morphs, Nausicaä, Olenxxa, Petros Spatharos, Poor J’Darr, κ.α.

Εισιτήριο: 6€ προπώληση / 8€ στην πόρτα

Link προπώλησης: https://www.viva.gr/.../fade-radio-1-year-anniversary/
Έναρξη: 20:00