Δείτε το νέο βίντεο του Evripidis and his Tragedies για το «Melancholia»

Mια ηλεκτρονική, γαλακτική synth pop τραγωδία γύρω από τραύμα και τις επιπτώσεις του, ένα σχόλιο για την εσωτερική πάλη του ατόμου, αλλά και τη σημασία της φιλίας, στο σύγχρονο κόσμο.

LIFOTEAM 25.1.2021 | 11:08

Το «Melancholia» είναι το τελευταίο single του Evripidis and his Tragedies και πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το ομώνυμο βίντεο. Πρόκειται για μια ηλεκτρονική, γαλακτική synth pop τραγωδία γύρω από τραύμα και τις επιπτώσεις του, ένα σχόλιο για την εσωτερική πάλη του ατόμου, αλλά και τη σημασία της φιλίας, στο σύγχρονο κόσμο.

 

Στο βίντεο βλέπουμε μια δύναμη που σπρώχνει τον πρωταγωνιστή προς τη μελαγχολία, το άγχος, την κατάθλιψη, την αυτοκαταστροφή. Ο θεατής θα ανακαλύψει εάν η σωτηρία είναι δυνατή, μέσα από τις ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις. Το «Melancholia» έχει επιρροές από τις ταινίες του Resnais, τα βιντεοκλίπ του ισπανικού ποπ γκρουπ Mecano και το έργο του Derek Jarman, ειδικότερα όσον αφορά τον τρόπο που ο τελευταίος παρουσίαζε το κλασικό και το σύγχρονο μέσα σε μια και μόνη εικόνα.

 

Η σκηνοθεσία είναι των Miguel Rojas and Iván Alarcón. Περιλαμβάνει καμέο εμφανίσεις από διάφορα μέλη της εναλλακτικής Βαρκελωνέζικης μουσικής και καλλιτεχνικής σκηνής.

 

 

Σκηνοθεσία: Miguel Rojas & Iván Alarcón

Κάμερα: Miguel Rojas & Iván Alarcón

Βοηθός κάμερας: Beatriz Llordén

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Lúa Pérez, Iván Alarcón, Martí Melcion

Ενδυματολόγος: Lúa Pérez & Iván Alarcón

Μακιγιάζ: Estefania Dorado & Lúa Pérez

Παραγωγή: Estefania Dorado

Φωτογραφία: Anna Izquierdo

Διόρθωση χρώματος: Jordi Marín

Εμφανίζονται οι: Evripidis Sabatis, Miguel Rojas, Emma Roulette, Elsa de Alfonso, Francina Ribes, Laura Antolín, Manolo Bang, Marc, Darko Morandini, Martí Melcion, Lúa Pérez, Iván Alarcón

 

 

 

Οδηγός Μουσικής