Η σπουδαιότερη funk-soul κολεκτίβα και μια εμβληματική μπάντα βιρτουόζων μουσικών, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα πολυαναμενόμενο live. Afro-soul, τζαζ, βαθιά funk - όπως και να την ορίσεις, η μουσική των Budos Band είναι μαγευτική.

Το επιδραστικό soul label Daptone Records με έδρα το Μπρούκλιν, η εταιρεία της Sharon Jones, η ανεξάρτητη δισκογραφική που αγαπά όλες τις εκδοχές της "μαύρης μουσικής" έχει τους Budos Band κορώνα στο κεφάλι της: με 9 μέλη στη βασική τους σύνθεση και πολλούς session μουσικούς που παίζουν κατά καιρούς μαζί τους ως guests, οι Budos Band έχουν τις ρίζες και τη βάση της έμπνευσής τους στην αιθιοπική μουσική την οποία εμπλουτίζουν με γενναιόδωρες δόσεις soul και κομψές 60s πινελιές.

 

Οι Chickn είναι ένα αρθρωτό μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα τα Χριστούγεννα του 2012. Ηχογράφησαν το πρώτο τους demo στα μέσα του 2013 όπου ξεκίνησαν να δημιουργούν τη σημερινή τους φόρμα. Αποκαλούν τη μουσική που παίζουν Jetztzeit rock, αν και στη πραγματικότητα δεν είναι κάτι παραπάνω από οργανική μουσική.

ΠΟΤΕ19/07/2016 - 19/07/2016
ΠΟΥGAGARIN 205
Οδηγός Μουσικής