Αντίστροφα μετρά τις ημέρες η Αθήνα, καθώς οι BICEP ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν τη συναυλία της χρονιάς. Ένα live show που θα θυμόμαστε για καιρό!

 

Η ζήτηση για περισσότερα εισιτήρια παραμένει αμείωτη. Μετά το sold out της συναυλίας και για να ικανοποιηθεί η μεγάλη ζήτηση του κοινού, η προγραμματισμένη εκδήλωση μεταφέρεται σε νέο χώρο, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Την Τετάρτη 12 Απριλίου στις 12:00μ.μ  θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τις κερκίδες του γηπέδου. Ο αριθμός των εισιτηρίων αυτών είναι περιορισμένος.  

 

 *Όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη πουληθεί για τις 30 Απριλίου ισχύουν κανονικά για τη μία και μοναδική εμφάνισή τους στην Αθήνα.

 

Bicep Live: Romy, Optimo (Espacio), Fantastic Twins

 

Οι κυρίαρχοι της παγκόσμιας dance σκηνής, BICEP, έρχονται για να μας «ταρακουνήσουν» με ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά live shows που έχουν γίνει ποτέ στην Αθήνα, στις 30 Απριλίου 2023, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ!

Με εντυπωσιακές ζωντανές εμφανίσεις, οι BICEP  υπόσχονται να προσφέρουν ένα θέαμα που θα παρασύρει το κοινό στην απόλυτη μουσική εμπειρία.
 

Ένας μουσικός μαραθώνιος 8 ωρών!

Μαζί τους στη σκηνή θα βρεθούν η περίφημη Romy των ΧΧ, από τα πολυαναμενόμενα acts της φετινής χρονιάς, η πρωτοποριακή Γαλλίδα Fantastic Twins με πρώτη εμφάνιση στη χώρα μας, ενώ τη βραδιά θα κλείσει το θρυλικό ντουέτο από τη Γλασκώβη, JD Twitch & JG Wilkes ή αλλιώς Optimo (Espacio), γνωστό για τα πιο εκλεκτικά και εκστατικά μεταμεσονύχτια σετ! 

 

Bicep Live: Romy, Optimo (Espacio), Fantastic Twins

 

Εισιτήρια:

ΖΩΝΗ Α' ΚΕΡΚΙΔΕΣ - 49 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ - ΚΕΡΚΙΔΕΣ - 44 

ARENA - SOLD OUT

 

Δίκτυο προπώλησης:

Online: https://www.viva.gr/tickets/music/bicep-live/

Τηλεφωνικά: 11876

 

Σημεία προπώλησης:

Public

Καταστήματα Nova

Viva Spot Τεχνόπολης

 

Χώρος:

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Νίκος Γκάλης)

O.A.K.A “Σπύρος Λούης” Λεωφ. Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη 1, 151 23, Μαρούσι, Αθήνα 

 

[email protected]

Οδηγός Μουσικής