Alex Chief & the Bluesicians

Το μουσικό συγκρότημα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου σε μια εμφάνιση για ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Σωματείου - «Διονύσιος Θεοφιλάτος».

LIFOTEAM 4.12.2015 | 00:00

Το μουσικό συγκρότημα "Alex Chief & the Bluesicians" θα πραγματοποιήσει μια συναυλία στις 04.12.2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» (Κων/λεως & Σολωμού, Μοσχάτο) για ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Σωματείου Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου - «Διονύσιος Θεοφιλάτος».

 

Το συγκρότημα ιδρύθηκε στις αρχές του 2013, και ο πυρήνας της αποτελείται από τους Αλέξη Κοτσιφάκο, Ιωάννη Πρόδρομο Κοτσιφάκο και Πέτρο Σπυθουράκη. Έχοντας ως γνώμονα την αγάπη για την καλή μουσική και την πολυετή εμπειρία σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, το συγκρότημα εξερευνά και αναμιγνύει τα μονοπάτια και ηχοχρώματα των σκηνών της Blues, Rock, Rock 'n' Roll, Country, Gospel, αλλά και Κλασικής μουσικής. Η μπάντα ερμηνεύει διασκευές, αλλά και πρωτότυπα κομμάτια και αυτοσχεδιασμούς που θεμελιώνονται στα ακούσματα και την εμπειρία των μελών της.

 

Από το 1962 η ΚΜΜ προσφέρει μόνιμη στέγη αγάπης σε απόρους και εγκαταλελειμμένους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας. Στηριζόμενοι κατ' εξοχήν στις δωρεές ιδιωτών και φορέων, καταβάλλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια να διασφαλίσουμε τις βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης στους προστατευόμενούς μας: άριστη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθαριότητα, ποιοτική διατροφή, ψυχαγωγία και θαλπωρή.

ΠΟΤΕ04/12/2015 - 04/12/2015
ΠΟΥΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Οδηγός Μουσικής