Μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της φετινής σεζόν προσαρμοσμένη ειδικά για μια μοναδική καλοκαιρινή νύχτα. Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα σ ένα μουσικοθεατρικό θέαμα τραγουδιών, καλοκαιρινής διάθεσης, γεμάτο από τραγούδια και εικόνες. Με όχημα βασικό το στίχο, τη μουσική και το συναίσθημα ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα, με συνοδοιπόρους στη σκηνή οκτώ υπέροχους σολίστες μουσικούς, δημιουργούν την ατμόσφαιρα όπου ο μουσικός λόγος φωτίζει το αίσθημα και την συγκίνηση, τον αυθορμητισμό, το κέφι και το γέλιο, έτσι ώστε η παράσταση να καταλήγει σε μία υπαίθρια διονυσιακή γιορτή.

«Πόσο σ αγαπώ…. επιθεώρηση» .Τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη από το μεγαλύτερο μέρος του μουσικού του έργου, μαζί με τραγούδια αγαπημένα άλλων δημιουργών.

Παίζουν και τραγουδούν: Ελεάννα Καραντίνου, Χρήστος Μουστάκας, Παρθένα Χοροζίδου, Γιώργος Στιβανάκης, Αργυρώ Καπαρού, Δάφνη Λέμπερου, Βασίλης Μοσχονάς, Γιώργος Νανούρης, Πωλίνα / Ιδέα, διδασκαλία, πιάνο και φωνή: Σταμάτης Κραουνάκης / Κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ.