Amka

Μια τετραμελής μπάντα με βάση την Ολλανδία που συνδυάζει στοιχεία απο electronic/kraut/ambient μουσική μέχρι jazz και ελεύθερο αυτοσχεδιασμό.

LIFOTEAM 29.12.2019 | 00:00

Οι ΑΜΚΑ είναι μία τετραμελής μπάντα με βάση την Ολλανδία που συνδυάζει στοιχεία απο electronic/kraut/ambient μουσική μέχρι Jazz και ελεύθερο αυτοσχεδιασμό.

 

Μετά το πρώτο τους δίσκο 'First Sessions' ο οποίος ήταν αμιγώς Jazz , άλλαξαν κατεύθυνση και έγιναν τριο ώστε να συνθέτουν πλέον σα μπάντα με βάση τον ήχο και τον αυτοσχεδιασμό. Μετά από λίγους μήνες έβγαλαν το ep 'Yellow yard' το οποίο ηχογραφήθηκε με τον Petr Agapov στα τύμπανα , Δημήτρη Κουλεντιανό στο κοντραμπάσο και το Δημήτρη Καλαμαρά στην ηλεκτρική κιθάρα και ηχογραφήθηκε στο Abbey Road Institute στο Amsterdam. Μετά απο την ηχογράφηση και μία σειρά απο λάιβ προστέθηκε το τέταρτο μέλος της μπάντας ο Aleksandar Skoric στα τύμπανα.


Στις 29 του μήνα παρουσιάζουν τη μουσική τους για πρώτη φορά στην Αθήνα, ως τρίο με τον Παναγιώτη Κωστόπουλο στα τύμπανα guest star Manolis Daskalakis Lemos στη φωνή.

ΠΟΤΕ29/12/2019 - 29/12/2019
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής