Godsleep, Release Live Show

Οι heavy rockers επιστρέφουν έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας και παρουσιάζουν live το νέο τους δίσκο «Coming of age».

LIFOTEAM 15.12.2018 | 00:00

Οι heavy rockers Godsleep επιστρέφουν δυναμικά έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα, τον νέο τους δίσκο με τίτλο ''Coming Of Age''. Αξιοσημείωτη αλλαγή, είναι η προσθήκη της Αmie στα φωνητικά.


Οι Godsleep θεωρούνται ως μία από τις πιο δημοφιλείς μπάντες του βαρύ/ ψυχεδελικού ροκ ήχου. Το 2010 κυκλοφόρησαν ένα promo album με τέσσερα κομμάτια, εκ' των οποίων το ένα από αυτά συμπεριλήφθηκε ως ''best rock by the Californian music label "272 Records".


Έχουν παρουσιαστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης, όπως τα: Freak Valley, Aquamaria, Yellowstock, Red Smoke, Electric Valley, Exit, Revolution και Rockwave.


Τον Μάιο του 2015, κυκλοφόρησαν το "Thousand Sons Of Sleep". Τον Δεκέμβριο του 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει το ''Coming Of Age'' απο τις The Lab records & Threechords Record Store.

 

Μαζί τους οι The BuzzDealers που παρουσιάζουν ένα πάντρεμα 60s-70s αισθητικής με σύγχρονο rock 'n' roll ήχο και οι Hex, ένα τριμελές κουαρτέτο από την Αθήνα.

 

ΠΟΤΕ15/12/2018 - 15/12/2018
ΠΟΥΑΝ CLUB
Οδηγός Μουσικής