Tiger Lillies

Το avant-garde βρετανικό συγκρότημα παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια της 29χρονης καριέρας του

LIFOTEAM 24.6.2018 | 00:00

Μια παράσταση με τα καλύτερα κομμάτια της 29χρονης καριέρας τους θα παρουσιάσουν οι ιδιαίτερα αγαπητοί στην Ελλάδα, Tiger Lillies. Το αμίμητο μουσικό τους στυλ, συνδυάζει με μαεστρία την μακάβρια μαγεία του προπολεμικού Βερολίνου με την ατίθαση αγριάδα του τσιγγάνικου punk, τους Monty Python με τον Bertolt Brecht, τον Jacques Brel και την Edith Piaf  με τον Tom Waits.

 

Η mainstream αναγνώριση για το γκρουπ ήρθε, όταν έγραψαν τη μουσική και πρωταγωνίστησαν στην trash opera "Shockheaded Peter", ενώ πρόσφατα απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές για τις παραστάσεις τους "The Rime of the Ancient Mariner" και "The Tiger Lillies Freakshow”, μία παραγωγή της ADaM Productions, που έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Badminton.

 

Ο ιδρυτής του γκρουπ και "castrato του υποκόσμου" Martyn Jacques με το ακορντεόν και το γιουκαλίλι, ο μπασίστας Adrian Stout με το μουσικό πριόνι και ο ντράμερ Jonas Golland με τα κρουστά παιχνίδια του, θα παρουσιάσουν τα πιο επιτυχημένα τραγούδια της ιστορίας τους: Maria, Banging in the Nails, Aunty Mabel, Rosa with Τhree Ηearts, Lobotomy, Start a Fire κ.α.

ΠΟΤΕ24/06/2018 - 24/06/2018
ΠΟΥΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"
Οδηγός Μουσικής