«Θησέας και Αριάδνη στο νησί των Ταύρων»: Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις

Μια από τις πιο πετυχημένες παιδικές παραστάσεις των τελευταίων ετών επέστρεψε στο Θέατρο Badminton.

LIFOTEAM 14.11.2013 | 15:57

 

Ο Θησέας και η Αριάδνη στο Νησί των Ταύρων, μετά την πετυχημένη περσινή θεατρική σεζόν και τη βράβευση από την Ακαδημία Θεατρικών Βραβείων ως «η καλύτερη παραγωγή παιδικού θεάτρου», επέστρεψε στο Θέατρο Badminton.

 

«Θησέας και Αριάδνη στο νησί των Ταύρων»: Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις

 

Η γνωστή από την ελληνική μυθολογία ιστορία του Θησέα, ο οποίος, μετά από τους άθλους του, ταξιδεύει στην Κρήτη και με τη βοήθεια των Θεών και της όμορφης Αριάδνης κατατροπώνει τον Μινώταυρο, μεταφέρεται στη σκηνή σε σκηνοθεσία και χορογραφία Σοφίας Σπυράτου. Το κείμενο υπογράφει ο ποιητής Στρατής Πασχάλης, οι στίχοι των τραγουδιών είναι της Λίνας Νικολακοπούλου, ενώ την πρωτότυπη μουσική συνέθεσε ο Απόλλων Ρέτσος. Τα επιβλητικά σκηνικά και τα κοστούμια σχεδίασε ο Μανόλης Παντελιδάκης. Περισσότεροι από είκοσι πέντε ταλαντούχοι καλλιτέχνες (εναέριοι ακροβάτες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί­) δίνουν σάρκα και οστά στο μύθο. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Θησέα και της Αριάδνης υποδύονται ο Γιάννης Στάνκογλου και η Τζωρτζίνα Παλαιοθεοδώρου.

 

Το LiFO.gr χαρίζει στους αναγνώστες του 20 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Κυριακής 24 Νοεμβρίου, στις 15:00 το απόγευμα. Στείλτε mail στο [email protected] γράφοντας στο θέμα τη λέξη «Θησέας» και στο κείμενο το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και την περιοχή σας. Η προθεσμία λήξης των συμμετοχών είναι η Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, ώρα 13:00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με mail.