Λοσάντζελε: Αυτό είναι το νέο comedy club της Αθήνας

To Λοσάντζελε, με την υπογραφή του κωμικού Κώστα Μαλιάτση, θα είναι ανοιχτό όλες τις μέρες της εβδομάδας παρουσιάζοντας stand up comedy, βραδιές karaoke και lip sync battles.

The LiFO team, 23.9.2019 | 18:04

H Αθήνα αποκτά επιτέλους το δικό της Comedy Club. Το Λοσάντζελε, που θα ανοίξει τις πόρτες του αρχές Οκτωβρίου, βρίσκεται στο παλιό Οξυγόνο Live στο Κουκάκι (Κορυζή 4, Αθήνα), έχει ανακαινιστεί πλήρως και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους λάτρεις της κωμωδίας και του stand up.

 

Του νέου εγχειρήματος ηγείται ο γνωστός κωμικός Κώστας Μαλιάτσης που οραματίστηκε την ίδρυση ενός αυθεντικού comedy club. Μαζί με τον Κυριάκο Μπαλάσκα (Darkside Tattoo Society) αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν το πρότζεκτ παρέα με μία ξεχωριστή ομάδα στην οποία περιλαμβάνεται και η Λυδία Παπαϊωάννου.

 

Η σκηνή του μαγαζιού στοχεύει να φιλοξενήσει τους μεγαλύτερους Έλληνες κωμικούς της σύγχρονης γενιάς και να δώσει το βήμα σε νέα ταλέντα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην τέχνη του stand up.

 

Το Λοσάντζελε έχει αναδιαμορφωθεί σύμφωνα με τις πιο απαιτητικές ΑΜΕΑ προδιαγραφές, ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το ταλέντο τους και να ανέβουν στη σκηνή χωρίς καμία δυσκολία, χωρίς καμία διάκριση.

 

Ανοιχτό καθημερινά, το  Λοσάντζελε  θα παρουσιάζει: τις Τρίτες karaoke και lip sync battle βραδιές, Τετάρτη με Κυριακή παραστάσεις stand up comedy με εναλλαγή των καλύτερων Ελλήνων κωμικών (και open mic σταδιακά). Οι Δευτέρες θα ανήκουν σε special acts και events που θα ανακοινώνονται ξεχωριστά.

 

Το Λοσάντζελε θα έχει επίσης δικό του κανάλι στο YouTube ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ Comedy Club (μέσα από το οποίο θα παράγεται μοναδικό πρωτότυπο κωμικό περιεχόμενο).

 

Info

ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ Comedy Club

Κορυζή 4, Κουκάκι

http://www.comedyclub.gr

YouTube channel

Instagram

Facebook

Οδηγός Θεάτρου