Ο Γιούγκερμαν επιστρέφει το φθινόπωρο-Καλοκαιρινή προσφορά εισιτηρίων

Δείτε την προσφορά προπώλησης και το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που καταγράφει πως δημιουργήθηκε η παράσταση.

The LiFO team, 30.7.2019 | 15:41

Μετά από 150 sold-out, ο Γιούγκερμαν, το εμβληματικό μυθιστόρημα του συγγραφέα του Μ. Καραγάτση, ανεβαίνει ξανά από τον Οκτώβριο στο θέατρο Πορεία, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και διασκευή Στρατή Πασχάλη.


Ο κεντρικός ήρωας, ο Φιλανδός Βασίλης Κάρλοβιτς Γιούγκερμαν, γόνος πλούσιας οικογένειας, Ίλαρχος της Λευκής Φρουράς του τσάρου, ένας τυχοδιώκτης που παλεύει με τα φαντάσματά του, οδηγείται μετά τη ρωσική επανάσταση στην Ελλάδα.


Το παρελθόν του βαραίνει ένας φόνος, μια γυναίκα που μοιραζόταν μ' έναν Ανθυπολοχαγό, εμπορία ναρκωτικών, κραιπάλες κάθε είδους, το ποτό, η χαρτοπαιξία, οι εκβιασμοί, οι απάτες... Δαιμόνιος και αδίστακτος, στη νέα του πατρίδα ανέρχεται κοινωνικά αποκτώντας μία σημαντική θέση στην τράπεζα, πλούτο και γόητρο, ένας «αλήτης αριστοκράτης» που κάτω απ' τον αδυσώπητο ελληνικό ήλιο θα έρθει αντιμέτωπος με τον εαυτό του, με τον αληθινό έρωτα και με το τραγικό στοιχείο.


Ο Γιάννης Στάνκογλου και ένα cast 20 πρωταγωνιστών, με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αντικαταστάσεις, θα ξαναζωντανέψουν την συναρπαστική ιστορία που τόσο αγαπήθηκε από το κοινό.


Πως φτιάχνεται όμως μία παράσταση; Ποιες είναι οι πραγματικές σχέσεις μεταξύ των καλλιτεχνών; Τι σκέφτονται γι' αυτό που πρόκειται να παίξουν ή γι' αυτό που εσείς ήδη βλέπετε; Πάρτε μια πρόγευση από το ντοκιμαντέρ του Γιούγκερμαν που επιμελήθηκε η Βάσια Αναγνωστοπούλου με αυτό το δεκάλεπτο trailer:

 

 

 

Info

Προσφορά προπώλησης έως τις 31/8 

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 15€ για θέσεις Α’ ζώνης

Viva.gr

Οδηγός Θεάτρου