4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

Newsroom 26.6.2015 | 17:29

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και άλλα 2 για την Παρασκευή

 

En Lefko Summer Party!

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Τρεις μήνες μετά το μεγάλο party στο σταθμό Πελοποννήσου, ο En Lefko πάει παραλία! Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, 6 παραγωγοί και 6 special guests παίζουν μαζί στο Bolivar Beach Bar στην Ακτή του Ηλίου, από τη δύση μέχρι την ανατολή. Σπύρος Παγιατάκης + Δημήτρης Παπασπυρόπουλος, Εύα Μπουντούρη + Frenic, Nteibint + Xinobi, Νίκος Δρογώσης + Gpal
Kafka + Γιάννης Στάνκογλου, Σάκης Τσιτομενέας + Νικήτας Κλιντ.

 

Bolivar Beach Bar [Ακτή του Ηλίου, Άλιμος] Παρασκευή 26 Ιουνίου με είσοδο 10 ευρώ

 

Needless & Isigude: Phill Mison w/ Kasseta Rec, Giannis Tzontzos, Chevy 

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο



Το mobile party Needless, ενώνει τις δυνάμεις του με το νεοσύστατο Αθηναικό label Isigude και καλούν στο αστικό αίθριο του Some Bizzare, έναν θρυλικό Βρετανό παραγωγό και DJ.  O λόγος για τον Λονδρέζο Phil Mison, που κουβαλά μια εικοσιπενταετή καριέρα στην πλάτη του. Αφού γνώρισε τον θρυλικό Jose Padilla στις αρχές των 90s, ‘κέρδισε’ ένα διετές residency στο περίφημο Café Del Mar στην Ibiza. Μαζί του ο Chevy, resident DJ του Needless και οι ιδρυτές της Isigude, Γιάννης Τζώντζος και Kasseta Rec.

 

Some Bizzare [Σοφοκλέους 7-9] Παρασκευή 26 Ιουνίου

 

 

#KidsofChaos

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Μετά από δυο χρόνια απουσίας από τα μουσικά δρώμενα της Αθήνας ο Tareq και η Ilia Darlin επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να παρουσιάσουν αμφότεροι τις νέες δουλειές τους σε ένα μουσικό πάρτι. Ο Tareq θα παρουσιάσει τα νέα τραγούδια από το άλμπουμ FISH και η Ilia Darlin θα μας δώσει μια γεύση από την επερχόμενη δουλειά της που δουλεύει στο Λος Άντζελες με τον παραγωγό της Lana Del Rey. Την βραδιά θα ανοίξει ο Niadoka με ενα live mash up set από παλιά και καινούργια r&b και grime κομμάτια. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν dj set από τους αγαπημένους dj της Αθήνας:  Clubkid, Denis D'or,  και οι  Fascination! (ELIOT & DJ GIRL).

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Σάββατο 27 Ιουνίου με είσοδο 5 ευρώ

 

Fresh and Yellow: End Of Season

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το τελευταίο Fresh and Yellow Party Anthems της σεζόν πριν από το μεγάλο διήμερο event (14-15 Αυγούστου) στην Αντίπαρο! Στα πλατό: Χρήστος Μήλιος & Dj Kill Bill


ΦΟΥΑΡ stage [Mητροπόλεως 72 & Χριστοπούλου 6, 1ος όροφος, Μοναστηράκι] Σάββατο 27 Ιουνίου

 

 

Nastia + Sonodab w/ Anestie Gomez + Mar P

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το six d.o.g.s ενώνει για πρώτη φορά τις δυναμεις του με το mobile party Playground, για ένα μεγάλο open-air party στο εντυπωσιακό Sub open air club, στον Βοτανικό. Καλεσμένη η ταχύτατα ανερχόμενη Ουκρανή DJ και παραγωγός Nastia, που έκανε ντεμπούτο στην πόλη μας τον προηγούμενο Νοέμβριο στο six d.o.g.s, αλλά και ο Ισπανός DJ και παραγωγός, Sonodab. Σε intro και ο outro sets αντίστοιχα, η Mar P. και ο Anestie Gomez.

 

Sub [E. Πίσσα 91, Νέος Κόσμος] Σάββατο 27 Ιουνίου με είσοδο 10 ευρώ.

 

 

Nicola Conte

 

 

Ο Nicola Conte επιστρέφει στην Ελλάδα για ένα μοναδικό dj set στις 28/6 στο νέο θεσμό της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions! Ο Ιταλός που επιβεβαιώνει τα γνωστά κλισέ περί ομοιότητας των δύο λαών μας, καταλαβαίνει όσο κανείς την καλοκαιρινή ψυχολογία του Έλληνα, και έρχεται με τη μοναδική του αίσθηση του ρυθμού να δροσίσει μια καλοκαιρινή βραδιά που προμηνύεται καυτή.

 

Gazarte [Βουτάδων 32-34, Γκάζι] Κυριακή 28 Ιουνίου με είσοδο 7 ευρώ.