Kou Kou bar: 25 χρόνια βάζει την υπογραφή του στη βραδινή διασκέδαση

Παρότι το Kou Kou συνδέεται με τους ελληνικούς ήχους, δεν λείπουν οι ξένες μουσικές βραδιές, όπως τα reggae parties.

The LiFO team, 17.2.2020 | 18:16

Είναι κάποια ξενύχτια που δεν τα ξεχνάς ποτέ. Δεν ξεχνάς τη γλυκιά κούραση από τον χορό στο σώμα σου και την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας όταν διασκεδάζεις αυθεντικά. Το Kou Kou bar εδώ και 25 χρόνια αποτελεί σύντροφο αλλά και αφορμή για τέτοια ξενύχτια, με τους ήχους της ελληνικής μουσικής να σε ξεσηκώνουν και την ατμόσφαιρα να παροτρύνει «εύγλωττα»: «F*ck your bad vibes».

 

Τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής κάνουν κάθε τόσο στάση στο night spot της Νέας Φιλαδέλφειας για live εμφανίσεις που αφήνουν το δικό τους ίχνος στη νύχτα της Αθήνας.

 

Οι χορεύτριες ανεβαίνουν στο μπαρ σε μοναδικές περφόρμανς που σε ξεσηκώνουν, ενώ η φιλοσοφία του original club συνδυάζεται με μια αίσθηση οικειότητας που σε κερδίζει μόλις περάσεις την πόρτα.

 

Οι νέοι ιδιοκτήτες του Kou Kou, Ηλίας Τσάκας και Σπύρος Καρκασίνας, διατηρώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που το έκαναν must visit κομμάτι της αθηναϊκής νυχτερινής ζωής, φέρνουν τον δικό τους φρέσκο αέρα και μια σειρά από βραδιές που αποτελούν reminder στο εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα.

 

Kou Kou bar: 25 χρόνια βάζει την υπογραφή του στη βραδινή διασκέδαση

 

Τρίτη και Τετάρτη στα decks βρίσκεται ο Βασίλης Σκόνδρας, τις Παρασκευές τα Bohemian parties αποτελούν θεσμό, ενώ οι Κυριακές ξεκινούν νωρίς με live από τους Μαρία Ζούκα και Νίκο Δούρο. Και παρότι το Kou Kou συνδέεται με τους ελληνικούς ήχους, δεν λείπουν οι ξένες μουσικές βραδιές, όπως τα reggae parties που δημιουργούν ένα χορευτικό κύμα μέχρι το πρωί.

 

Στο Kou Kou κάθε βραδιά έχει τη δική της σφραγίδα που δεν αντιγράφεται γιατί μετά από τόσα χρόνια όχι μόνο γνωρίζει τη διασκέδαση αλλά μπορεί και να τη δημιουργήσει, βάζοντας το γνήσιο της υπογραφής του.

 

Λεωφόρος Δεκελείας 45, 6976 742267, FB: Koukou Bar, Instagram: koukou.bar

Οδηγός Διασκέδαση