Let’s be late!: O θεσμός του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου της Τεχνόπολης επιστρέφει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το Let's be late! επιστρέφει για 1η φορά φέτος, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, με θέμα: Let's be kissed!

Newsroom 11.2.2020 | 17:02

Φέτος, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μόλις νυχτώσει, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων μας καλεί σε ένα ακόμη Let's be late!.


Το Let's be late!, ο θεσμός του ΒΜΦ που προκάλεσε πολλά «σκιρτήματα» μέσα στο 2019, επιστρέφει για 1η φορά φέτος, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, με θέμα: Let's be kissed!

 

Let’s be late!: O θεσμός του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου της Τεχνόπολης επιστρέφει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Από τις 21.00, ραντεβού στο Παρατηρητήριο. Αν είστε single, πάρτε μέρος σε ένα ανατρεπτικό speed dating session, σε συνεργασία με την Speed dating for all - οι κανόνες είναι απλοί: 5 λεπτά, 20 παρτενέρ, ένα κουδούνι κι αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, μπορεί στο τέλος της βραδιάς να φύγετε δεσμευμένοι.


Παράλληλα, οι LARP project σας καλούν να παλέψετε για την αγάπη. Μοναδικά live action role plays, με θέμα εγκλήματα πάθους και ερωτικά μυστήρια που αναζητούν τη λύση τους. Σημείο εκκίνησης: Οι Παλαιοί Φούρνοι.


Οι σινεφίλ ρομαντικές ψυχές είναι επίσης ευπρόσδεκτες στο Let's be late: Από τις 21.00, με το ταίρι σας ή μόνοι, στο Πατάρι των Παλαιών Φούρνων, μπορείτε να απολαύσετε τις προβολές δύο κλασικών κι αγαπημένων ταινιών. Στις 21.00, το «Casablanca» και στις 22.40 ο Woody Allen σε ρόλο «Νευρικού Εραστή».


Όλα αυτά θα συμβαίνουν με μουσική υπόκρουση από τον Kiss FM 92.9 και τον παραγωγό Σωτήρη Ρουμελιώτη που θα εκπέμπουν ζωντανά από τους χώρους του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, από τις 19.00 έως τις 22.00.

 

Let’s be late!: O θεσμός του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου της Τεχνόπολης επιστρέφει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Φυσικά, Let's be late! σημαίνει ένα ακόμη δυνατό πάρτι. Γι' αυτό, στις 22.00, τα decks αναλαμβάνει ο Νίκος Ζώης, παραγωγός του Kiss FM, dj και music editor, για ένα set που θα σας ξεσηκώσει.

 

Δε γίνεται Let's be kissed χωρίς διαγωνισμό φιλιού, γι' αυτό στις 22.30, πάρτε το άλλο σας μισό, ανεβείτε στο stage κι έχετε ένα ολόκληρο λεπτό για να αποδείξετε ότι είσαι μετρ στο φιλί. Το ζευγάρι των νικητών κερδίζει ένα ρομαντικό δείπνο στο Dinner in the Sky στην Τεχνόπολη.

 

Επιπλέον, καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, μπορείτε να φωτογραφηθείτε σε επιλεγμένα σημεία της μουσειακής διαδρομής ακολουθώντας ένα kissing path ειδικά φτιαγμένο για τη βραδιά, όπως επίσης και να ανταλλάξετε κρυφά ερωτικά μηνύματα με το πιθανό αντικείμενο του πόθου σας.

 

Let's be kissed, let's be late και μην αγχωθείτε για το τι ώρα θα γυρίσετε σπίτι.


#LetsbeLate
#IndustrialGasMuseum
#my_igm
#KatheMeraTexnopoli


Extra tip: Ανακαλύψτε το ερωτικό pop-up store του Industrial Gas Museum Shop στο κτίριο των Παλαιών Φούρνων και βρείτε Valentine's goodies για όλους.

 

Πληροφορίες:

Πότε: Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020
Ώρες διεξαγωγής: από τις 21:00
Πού: Παλαιοί Φούρνοι, Κεντρική αυλή
Είσοδος: 5 ευρώ

Προπώληση από το δίκτυο της viva.gr

Οδηγός Διασκέδαση