Η δημιουργός του εθιστικού single “Beautiful Love” και του άλμπουμ “MARIONETTE” επιστρέφει στις 3 Δεκεμβρίου στην σκηνή του ΚΟΟΚΟΟ για ένα ακόμη live .

 

 


Αν σας αρέσουν οι Florence and the Machine ή οι Editors τότε θα λατρέψετε την Angelika Dusk. Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και επιλογές αγαπημένων της κομματιών, διασκευασμένα με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, κάθε ζωντανή εμφάνισή της επιφυλάσσει ένα ξεσηκωτικό set. Με τη δυναμική της σκηνική παρουσία γεμίζει θετική ενέργεια και παρασέρνει το κοινό αφήνοντας κάπου μακριά την καθημερινότητα.

 

Τον Απρίλιο του 2015 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της "Marionette" που χαρακτηρίστηκε από τον Τύπο ως "ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει από την εγχώρια μουσική σοδειά της αγγλόφωνης σκηνής για το 2015".Η Angelika Dusk με το αξιόλογο μουσικό βιογραφικό της έκανε αισθητή την εμφάνισή της από την πρώτη στιγμή με το single “Love on Your Own Terms” ενώ λίγο αργότερα πήγε στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts με το “Beautiful Love” (Playmen remix). Τον Απρίλιο του 2015 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της “Marionette” που χαρακτηρίστηκε από τον Τύπο ως “ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει από την εγχώρια μουσική σοδειά της αγγλόφωνης σκηνής για το 2015”.

 

 

 

 


H Angelika Dusk επιστρέφει ανανεωμένη με νέα τραγούδια στο μυαλό και στο...στούντιο ετοιμάζοντας ένα δυνατό live μαζί με την πενταμελή μπάντα της.

 

 

 

 Warm up στο live από την Eύα Τσάχρα που πλαισιώνεται από τέσσερις εξαιρετικούς μουσικούς και διαλέγει τραγούδια σε Rock-Pop και Funky grooves, ενώ δεν παραλείπει να παρουσιάσει και το πρώτο της κομμάτι από την προσωπική της δουλειά η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

 


 

[photo credits: Manos Skoularikos]