Στο Still Frames/Animated Music που διεξάγεται απόψε στο six d.o.g.s, o συναυλιακός του χώρος διαμορφώνεται για να φιλοξενήσει ένα event που προσπαθεί να γεφυρώσει τη μουσική με τη στατική εικόνα, με πρωτότυπο τρόπο.


Σε αυτό το ιδιαίτερο πρότζεκτ τρία μουσικά συγκροτήματα που κινούνται στον χώρο του ροκ και της hardcore συναντούν οκτώ εικονογράφους και κομίστες. Αμφότεροι έχουν ως αποστολή να ντύσουν μουσικά εικόνες ή το αντίστροφο –οι εικόνες να ντύσουν τη μουσική– και να προσπαθήσουν να δώσουν την αίσθηση της κίνησης με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

 

Σε αυτό το ιδιαίτερο πρότζεκτ τρία μουσικά συγκροτήματα που κινούνται στον χώρο του ροκ και της hardcore συναντούν οκτώ εικονογράφους και κομίστες.

 

Οι στατικές εικόνες θα προβάλλονται μέσα από projections πάνω στην σκηνή. Παράλληλα, θα δούμε μια έκθεση με original art και prints με πυρήνα την graphic novel αφήγηση ενώ θα υπάρχουν και πάγκοι με αυτοεκδόσεις. Οι διοργανωτές επιφυλάσσουν, όμως, και εκπλήξεις και για το κοινό αφού θα μοιραστούν κάρτες με τα έργα που θα παρουσιαστούν.


Το πρότζεκτ ήταν μια ιδέα του Daniel Γουδέλη που ήθελε να ενώσει αυτούς τους δύο χώρους έκφρασης και δημιουργίας εδώ και αρκετό καιρό. «Ήταν διακαής πόθος και καημός μαζί, η δημιουργία ενός (γιατί όχι) θεσμού/φόρου τιμής στην κουλτούρα του δρόμου, του φανταστικού, του ψυχεδελικού, του sci fi, του horror, του έρωτα. Να παρουσιάσουμε δυνατές εικόνες με τη συνοδεία ενός εξίσου δυνατού και γλαφυρού soundtrack που να συμβαίνει επί τόπου. Να δημιουργηθεί μια ζωντανή πηγή ερεθισμάτων. Είναι μια προσπάθεια να δείξουμε τη ζωή μας, τα πράγματα που μας συγκινούν μέσα από τον χώρο στον οποίο ευδοκιμούμε».


Μαζί του συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Ελένη Τσάμη, Λευτέρης Γιακουμάκης, Mont, BleΣΣed, Kamaris, Γεωργία Δριτσάκου και Σταμ Δεληγιάννης.

 

Τη μουσική θα επιμεληθούν τα συγκροτήματα Νο Fake Bone, Weather Underground και SuperPuma.

 

Info

Still Frames/Animated Music

Πέμπτη 13/9, 20:00

six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 210 3210510)

Εισ.: 5 ευρώ

 

© Stam
© Stam

 

© Daniel Γουδέλης
© Daniel Γουδέλης

 

©Kamaris
©Kamaris

 

© Ελένη Τσάμη
© Ελένη Τσάμη

 

© Λευτέρης Γιακουμάκης
© Λευτέρης Γιακουμάκης

 

© Γεωργία Δριτσάκου
© Γεωργία Δριτσάκου

 

© Mont
© Mont

 

© Blessed
© Blessed

 

© Mont
© Mont

 

© Ελένη Τσάμη
© Ελένη Τσάμη

 

© Γεωργία Δριτσάκου
© Γεωργία Δριτσάκου

 

Οι No Fake Bone
Οι No Fake Bone

 

Οι Super Puma
Οι Super Puma

 

Οι Weather Underground.
Οι Weather Underground.