H Alicia Keys επιστρέφει με νέο άλμπουμ

Η βραβευμένη παραγωγός, δημιουργός και τραγουδίστρια, Alicia Keys επιστρέφει με νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου

LIFOTEAM 3.11.2016 | 12:20


Το "Here" είναι το έκτο studio άλμπουμ της και το πρώτο δείγμα είναι το "Blended Family (What You Do For Love)" με τη συμμετοχή του A$APRocky. Σε αυτή τη δουλειά η Alicia Keys μιλάει για όσα πραγματικά την ενδιαφέρουν και την προβληματίζουν, από τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και την πολιτική σε παγκόσμιο επίπεδο. Το "Here" είναι επίκαιρο, οικείο, τολμηρό μουσικά και εκφράζει την απόλυτη αλήθεια της Alicia Keys. Κάθε τραγούδι μοιάζει με εξομολόγηση, κάθε μελωδία μοιάζει με προσευχή.

 

Τα τραγούδια προέρχονται από μια ομάδα την οποία η Keys ονομάζει ILLuminaries και αποτελείται από την ίδια, τον παραγωγό/δημιουργό Mark Batson, τον rapper / παραγωγό, Swizz Beatz και τον επί χρόνια συνεργάτη της Harold Lilly. H μουσική στο άλμπουμ ακολουθεί τις ρίζες της Keys στη σκηνή της Νέας Υόρκης και του hip-hop και εκφράζει ξεκάθαρα ποια είναι η ίδια σήμερα ως γυναίκα και καλλιτέχνης.

 

 

Ακούστε το "Blended Family (What You Do For Love)"