Και άλλες 2 για την Παρασκευή!

 

 

 

John Carpenter

 

 

 

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού δίσκου με τίτλο «Lost Themes», ο 67χρονος δημιουργός John Carpenter έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή 27 Μαΐου και παρουσιάζει ζωντανά τη μουσική του στο Pireus 117.

 

27/5, Pireus 117, Πειραιώς 117, είσοδος: €39-58.

 

Εncore

 

 

 

Το Encore είναι το νέο φεστιβάλ που διοργανώνει το σε όλους του τους χώρους το six d.o.g.s για δύο μέρες. Η μουσική θα καλύψει ευρύ ηχητικό φάσμα με ζωντανές εμφανίσεις και DJ sets από καλλιτέχνες όπως οι Felizol, Theodore, Alex Dimou, Kenny Freq, Rattler Proxy, Rita Mosss, State of Da Boom και πολλά ακόμη ονόματα.

 

27-28/5, 20:00, six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, είσοδος ελεύθερη.

 

 

Pavlov's Dog

 

 

 

Μετά από εξάχρονη απουσία, οι Pavlov's Dog επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Κύτταρο. Ναι, οι γνωστοί με νέο line-up και τους γνωστούς progressive ήχους.

 

28/5, 21:00, Κύτταρο,  Ηπείρου 48 & Αχαρνών,  είσοδος: €25-28

 

 

 

 

Full color graffiti festival

 

 

 

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «ΧΡΩΜΑ ΑΚΟΜΑ-BUNS», σε συνεργασία με την ομάδα του FullColor, διοργανώνει το «Fullcolor Festival ΙΙΙ». Έπειτα από την επιτυχία του πρώτου και του δεύτερου φεστιβάλ graffiti το 2007 η ομάδα του Full Color επιστρέφει με ένα festival που η street art σκηνή είχε καιρό να δει στην Αθήνα. Το Full Color Festival προσκαλεί τον κόσμο να γιορτάσει, για ακόμα μια φορά, την ενότητα και την αλληλεγγύη, με πολύ χρώμα και δυνατούς ήχους. Το «FullColor Festival III» θα είναι ένα ολοήμερο καλλιτεχνικό δρώμενο όπου πάνω από 70 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα συναντηθούν για να μοιραστούν την αγάπη τους για την τέχνη του δρόμου, να ανταλλάξουν ιδέες και σχέδια και να ζωγραφίσουν μεγάλες επιφάνειες τοίχου, υπό τη συνοδεία μουσικοχορευτικών show, δρώμενων και συναυλιών.

 

29/5, 22:00,  Κατράκειο, Ακροπόλεως & Νέστορος (Άλσος Αγ. Φιλίππου), Νίκαια, είσοδος ελεύθερη.

 

 

Robin McKelle

 

 

 

Όταν το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο της album "Heart of Memphis" τα Μέσα, από το περιοδικό Rolling Stone ως τη Le Monde και την Independent, τη χαρακτήριζαν ως το σύγχρονο σήμα κατατεθέν της southern soul.Το 2016 θεωρείται ότι θα είναι η χρονιά της. Το νέο της album "The Looking Glass" είναι η πιο ώριμη δουλειά της και μέσα από αυτή παρουσιάζει απλόχερα όλη τη γκάμα της σαν καλλιτέχνης.

 

 

29/5, 21:30, Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι,  είσοδος: €18-35