Ηλίας Μαμαλάκης: Οι αναμνήσεις ενός μαγειριστή & 10 ιστορίες αχόρταγης ζωής

Ένα ταξίδι στον χρόνο με σύντροφο τη μαγειρική και στιγμιότυπα καθημερινής τρέλας που αφορούν το φαγητό!

NEWSROOM,28.6.2021

Ο Ηλίας Μαμαλάκης διηγείται ιστορίες της προσωπικής του ζωής που καθόρισαν την πορεία του. Η αφήγηση ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια και φτάνει μέχρι το σήμερα. Με γραφή γλαφυρή, ζωντανή, γεμάτη χιούμορ, ειλικρίνεια αλλά και αυτοσαρκασμό μάς προσκαλεί να τον συνοδεύσουμε σε ένα προσωπικό και συναισθηματικό ταξίδι, πλούσιο σε συναισθηματικές εναλλαγές.


Ένα απολαυστικό και ενίοτε ξεκαρδιστικό ταξίδι με αφετηρία συνταγές και παρασκευές που διαμορφώνουν τη γνώση αλλά και τη γαστριμαργική μνήμη. Καταλήγοντας ότι «οι γαστρονομικές εμπειρίες της ζωής σού διαμορφώνουν, τελικά, τα γούστα».


Στο βιβλίο περιέχονται επίσης και δέκα νουβέλες με βιωματικό αλλά και φανταστικό περιεχόμενο που μας ταξιδεύουν στον χρόνο και κάπου εκεί ανακαλύπτεις και μερικές συνταγές της καθημερινότητας, «μαγειρεμένες» με πολύ πάθος.

 

Με έναν μαγικό τρόπο όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής είναι συνδυασμένα με κάποιο φαγάκι που αποτελεί και το σημείο αναφοράς κάθε ανάμνησης. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισα να τα καταγράψω και να τα μοιραστώ μαζί σας.

— Ηλίας Μαμαλάκης

 

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αρμός

www.armosbooks.gr

Με αγορές άνω των €20 δωρεάν μεταφορικά!

Fb: armos.ekdoseis.ekdiloseis

Instagram: armosbooks


 

Οι αναμνήσεις ενός μαγειριστή & 10 ιστορίες αχόρταγης ζωής

Οι αναμνήσεις ενός μαγειριστή & 10 ιστορίες αχόρταγης ζωής

Εκδόσεις: Αρμός