Ποιος είναι λοιπόν ο έφιππος ήρωας του 1821 που απεικονίζεται στην 1η τοιχογραφία του ArtWalk 6;

Το πρόσωπο του Έλληνα ήρωα ξεκίνησε να αποκαλύπτεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

The LiFO team, 12.4.2021 | 16:53

Η 1η τοιχογραφία του 6ου Διεθνούς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 6, εμπνευσμένη από την επέτειο του 1821, είναι σχεδόν έτοιμη.

 

Το πρώτο έργο της φετινής διοργάνωσης εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Mural 21», που πραγματοποιείται σε συνεργασία/συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 200ων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

 

Το πρόσωπο του Έλληνα ήρωα ξεκίνησε να αποκαλύπτεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η τοιχογραφία υλοποιείται στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Σαρανταπόρου και είναι δημιουργία του σύγχρονου Έλληνα εικαστικού καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Παπαμιχαλόπουλου.

 

Ποιος είναι λοιπόν ο έφιππος ήρωας του 1821, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση και την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης στην περιοχή της Πελοποννήσου;

 

Απομένουν λίγες ακόμα ημέρες για να απολαύσετε από κοντά την δημιουργία της τοιχογραφίας, να γνωρίσετε τον καλλιτέχνη και να αποκαλύψετε το πρόσωπο στην οποία είναι αφιερωμένη η τοιχογραφία.

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός