«Invitation to Elicitation» - Μια έκθεση τέχνης συνδυάζεται με χειροποίητα κοσμήματα

Η ιδιαίτερη έκθεση ζωγραφικής πραγματοποιείται στο ΤΗΕ EUROPEAN CENTRE στην Πλάκα.

LIFOTEAM 10.1.2020 | 10:30

Έως τις 12 Ιανουαρίου 2020 θα διαρκέσει η έκθεση ζωγραφικής του εικαστικού Λάμπρου Σταυρόπουλου και πολυτελούς κοσμήματος της σχεδιάστριας, Loga di Lusso με τίτλο «Invitation to Elicitation», στο ΤΗΕ EUROPEAN CENTRE, Μητροπόλεως 74, στη Πλάκα.

 

Την έκθεση παρουσιάζουν το Chicago Athenaeum: Μuseum of Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studie.

 

Ο Λάμπρος Σταυρόπουλος είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κλάδο του τουρισμού, έχοντας ως υπόβαθρο τις σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αμερική. Ο καλλιτέχνης έχει υιοθετήσει τον αφηρημένο εξπρεσιονισμό, με την παλέτα του να έχει έντονα, σχεδόν πρωταρχικά χρώματα ή αντίθεση μαύρου- άσπρου και τα μέσα του να είναι πολυποίκιλα (ακρυλικά, κάρβουνα, μελάνια κ.λ.π) με παράλληλη έμφαση στην ενσωμάτωση υλικών που του διεγείρουν τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες.

 

«Invitation to Elicitation» - Μια έκθεση τέχνης συνδυάζεται με χειροποίητα κοσμήματα

 

Η Loga di Lusso έχει μία επιτυχημένη καριέρα στο νομικό χώρο καθώς και στο χώρο της στρατηγικής και των χρηματοοικονομικών ενώ ταυτόχρονα είναι σχεδιάστρια μοναδικών, κατασκευασμένων στο χέρι, πολυτελών κοσμημάτων και αντικειμένων. Ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε δημιουργίας της είναι η αλληλεπίδραση μεταξύ εντυπωσιακού και λεπτεπίλεπτου, χρωμάτων και λάμψεων, υφών και αποχρώσεων, ο συνδυασμός εκκεντρικών και αντισυμβατικών υλικών, τεχνικών και τεχνοτροπιών.

 

Η καλλιτεχνική αυτή σύμπραξη εγκαινιάστηκε στις 12 Δεκεμβρίου και παρατείνεται έως τις 12 Ιανουαρίου, από Τετάρτη έως Κυριακή, 2.00 - 9.00μ.μ. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός