Domatio shop: Ένα πωλητήριο γεμάτο τέχνη, στο κέντρο της Αθήνας

Το πωλητήριο του χώρου τέχνης Δωμάτιο, προσφέρει μια σειρά από καλλιτεχνικά έργα που γίνονται μοναδικά δώρα για τις γιορτές.

ADVERTORIAL

 

Το Δωμάτιο, που ξεκίνησε το 2017 από τους καλλιτέχνες Γιώργο Κοντομηνά, Chris Zinas, Έλενα Φορνάρο, Μαίρη Στεφάνου και Γιόλα Χατζή είναι ένας χώρος Τέχνης στο κέντρο της Αθήνας που φιλοξενεί έργα νέων αλλά και αναγνωρισμένων καλλιτεχνών. Εκτός από ένα σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να προβάλλουν τις δημιουργίες τους, στον χώρο διοργανώνονται διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις εκφράζοντας την πιο ζωντανή πλευρά της Τέχνης.

 

Domatio shop: Ένα πωλητήριο γεμάτο τέχνη, στο κέντρο της Αθήνας

 

Το Domatio Shop είναι το πωλητήριο του χώρου και συγκεντρώνει έργα τα οποία πωλούνται με στόχο την ανάδειξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας ως κομμάτι της ζωής μας.

 

Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου καθημερινά 17.00-23.00 μπορείς να επισκεφτείς το Domatio Shop – το οποίο είναι πλήρως προσβάσιμο και για άτομα με αναπηρία - και να επιλέξεις ανάμεσα στα έργα που εκτίθενται προς πώληση. Περισσότεροι από 70 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες και designers παρουσιάζουν χειροποίητες δημιουργίες όπως χαρακτικά και μεταξοτυπίες, γλυπτά, κεραμικά, έργα τέχνης, κοσμήματα, ρούχα, τσάντες, αξεσουάρ, παιχνίδια και διάφορα διακοσμητικά.

 

Domatio shop: Ένα πωλητήριο γεμάτο τέχνη, στο κέντρο της Αθήνας

 

Πίσω από κάθε αντικείμενο βρίσκεται η δημιουργικότητα του καλλιτέχνη που το εμπνεύστηκε και είναι μοναδικό. Κι αυτή η μοναδικότητα είναι που κάνει ένα δώρο πραγματικά ξεχωριστό. Με τιμές που ξεκινούν από τα 1€, ο καθένας θα ανακαλύψει αντικείμενα που ομορφαίνουν τον χώρο ή που εμπλουτίζουν το προσωπικό του στιλ, ενώ ταυτόχρονα θα έχεις τη δυνατότητα να στηρίξεις τους καλλιτέχνες που προωθούν την τέχνη τους.

 

Domatio shop: Ένα πωλητήριο γεμάτο τέχνη, στο κέντρο της Αθήνας

 

Στο νούμερο 55 της οδού Σολωμού, στον 7ο όροφο δύο ανεξάρτητοι χώροι στημένοι ως show rooms και πωλητήριο ταυτόχρονα, φέρνουν ένα άλλον αέρα στα φετινά χριστουγεννιάτικα δώρα. Κυρίως φέρνουν την Τέχνη πιο κοντά μας κι αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να κάνει την καθημερινότητα πιο όμορφη.

 

Ελεύθερη Είσοδος

 

Σολωμού 55, Αθήνα, 6909112582

Instagram Facebook email

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός