default 7 // capital:default

Το έβδομο επεισόδιο του default

LIFOTEAM 29.10.2016 | 00:00

Το default είναι ένα εικαστικό γεγονός το οποίο προβάλλει, αναδεικνύει και συνδέει τις καλλιτεχνικές τάσεις και το πολιτιστικό ύφος της σύγχρονης εποχής. Από το 2013 έως και σήμερα το default έχει παρουσιάσει έξι 'επεισόδια' σε διαφορετικούς χώρους και πόλεις της Ελλάδας με τη συμμετοχή πάνω από 100 καλλιτεχνών.

 

Το έβδομο επεισόδιο του default πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Πειραιά στον πολυχώρο του Pirée, στα παλιά λαμαρινάδικα. Φιλοξενούμενο στα δύο επίπεδα του χώρου, το default επιχειρεί να φέρει σε επαφή ένα ποικιλόμορφο κοινό με καλλιτεχνικές ανησυχίες που ψάχνει σύγχρονα οπτικοακουστικά ερεθίσματα. Σε αυτό το επεισόδιο οι καλλιτέχνες καλούνται να δημιουργήσουν και να εμπνευστούν από τον τίτλο capital:default και να παρουσιάσουν την δικιά τους προσέγγιση και οπτική.

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 7μμ και θα συνοδευτούν από τα live acts των: Φώτη Σιώτα – σόλο (live), Kill Emil (live), Venus Volcanism & In Atlas ((live) και Bakerman (djset).

ΠΟΤΕ29/10/2016 - 04/11/2016
ΠΟΥPIREE
Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός