αυτός κι αυτή

Facebook Twitter
0

 

αυτός : "γαμημένοι μαυριδεροί εμiγκρέδες, άθλια υποκείμενα του εργατικού κόμματος, που επιθυμείτε την παύση της διαφορετικότητας, είστε άξιοι της μοίρας σας. θα πεθάνετε όλοι. σας θέλω όλους νεκρούς. θ' αφήσω το κακό να μπει".

 

αυτή : "θέλω να σουτάρω ηρωίνη. τί δουλειά έχω με το κωλοσύστημα ? αισθάνομαι τόσο ωραία με την καλή μου σκόνη. δεν έχω ανάγκη κανέναν. σας βαρέθηκα. θέλω να πετάξω".

 

αυτός : "σκοτώνω αυτούς που θέλουν να με εξαφανίσουν. δε θα μαυρίσει η τρίχα στα μαλλία των απογόνων μου. να πεθάνετε όλοι. εσύ, κι εσύ, κι εσύ".

 

αυτή : "στα 27 μου τα χω ζήσει ήδη όλα. δε θέλω να ζω πια. αγάπησα τον blake. μου λείπει. να ξέρει πως πάντα ήμουν δική του. αγάπη ήθελα".

 

αυτός : "θέλω τ' όνομά μου να μείνει στην ιστορία. το σχεδίασε μόνος του, να λένε. ένας μόνος αγρότης, στ' ανατολικά της νορβηγίας. αγάπη ήθελε. αυτό θα πούνε τελικά. η νορβηγία είναι υπέροχη, αλλά τόσο μοναχική χώρα".

 

και οι δύο : "αλήθεια. άξιζε ?"

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ