ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2019 | 15:59

Την χωρίζω ναι ή όχι;;

Χτες είχε γενέθλια η κοπέλα μου και της είχα ετοιμάσει μια πολύ ωραία έκπληξη. Είχα κλείσει 22.00 να την πάω σε ένα εστιατόριο και εκεί αφού τελείωναν όλα και την έκανα να περάσει όμορφα και ευτυχισμένα, θα της έκανα και την πρόταση που ήθελα καιρό να της κάνω, δηλαδή να συγκατοικήσουμε. Φυσικά δεν της είχα πει τίποτα όλη μέρα, ούτε χρόνια πολλά, έτσι για να νομίζει ΄ότι το ξέχασα. Πάω λοιπόν το βράδυ 1 ώρα πριν στο σπίτι της και της λέω ντύσου και ετοιμάσου , έχω να σε πάω κάπου που θα σου αρέσει πολύ. Και τι γυρίζει και μου λέει ρε παιδιά; Αα λυπάμαι δεν μπορώ τώρα αγάπη μου βλέπω next top model , αν θες περίμενε με και κατά τις 00.00 που θα χει τελειώσει πάμε αν θες. Αφού γέλασα , της λέω πλάκα μου κάνεις έτσι, άντε ετοιμάσου. Και μου λέει όχι δεν γίνεται, δεν χάνω επεισόδιο, πάμε καλύτερα αύριο αργά το βράδυ. Ε γυρίζω και εγώ της λέω ένα χρόνια πολλά και φεύγω. Απο τότε όσες φορές με πήρε, δεν της έχω απαντήσει και πολύ το σκέφτομαι. Αφού προτίμησε να κάτσει να δει ένα ψεύτικο ριάλιτι απο το να βγει μαζί μου και να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια της, ας κάτσει να βλέπει αυτό, εγώ απο σήμερα θα βγω με άλλη κοπέλα απο την δουλειά , που δεν έχει τέτοια πόρωση και τέτοιον εθισμό στην τηλεόραση και στην τεχνολογία γενικότερα, αλλά είναι ένας απλός άνθρωπος. Ας πρόσεχε, εκείνη το διάλεξε αυτό, όπως εκείνη με πούλησε για ένα παιχνίδι, έτσι και εγώ θα προχωρήσω την ζωή μου άμεσα. Έχω άδικο ρε παιδιά, πείτε μου την γνώμη σας. ΄
43
 
 
 
 
σχόλια
Απλά απαράδεκτοι και οι δύο για διαφορετικούς λόγους! Ο ένας ήθελε να της κάνει έκπληξη και να της προτείνει να συγκατοικήσει μαζί της, ΑΛΛΑ όταν εκείνη τον έγραψε, επειδή ήθελε να δει κάποιο ριάλιτι σόου, δηλαδή σκουπίδια, και δεν ήθελε να βγεί για αυτόν τον λόγο (και καλά!), εσύ αμέσως βρήκες μια άλλη κοπέλα! Ότι να ναι δλδ! Αν φίλε δεν έλεγες πως βρήκες αμέσως άλλη, θα ήμουν πραγματικά ΜΑΖΙ σου! Ήξερα κοπέλα που έβλεπε σκουπίδια και ειλικρινά δεν το άντεχα αυτό! Αλλά ρε φίλε, ειλικρινά, πως σκέφτεσαι να συγκατοικήσεις με μια που πρώτον δεν φαίνεται πως ταιριάζεις στην κουλτούρα μαζί της, και ενώ το σκέφτεσαι να της κάνεις πρόταση, όταν σε έγραψε αμέσως θέλεις να προχωρήσεις στη ζωή σου, για ποιά αγάπη μιλάμε δλδ!!! και δεύτερον ΔΕΝ της είπες ΌΛΗ την ημέρα ένα χρόνια πολλά! Γυναίκα είναι! Ξέρεις πόσο σοβαρά τα παίρνουν αυτά! Λάθος είσαι από εμένα, αν όντως έτσι συνέβησαν τα πράματα! Βασικά στα μάτια της αδιαφόρησες για μια ημέρα σημαντική για κάθε άνθρωπο! Νόμιζες πως το βράδυ, χωρίς να της έχεις αναφέρει τίποτα όλη την ημέρα, πως θα βγεί έτσι απλά μαζί σου; χαχαχα
Πολύ επιθετικότητα βγαζεις. Έτσι ήθελε να περάσει τα γενεθλιά της και συ της το βγαλες και ξινό στο τέλος.Δεν συζητάτε; Ξέρεις τι της αρέσει;Ωραία, σου χάλασε το σχέδιο, αλλά σου αντιπροτεινε κατι άλλο. Αρα, θα μπορουσες να αποφυγεις τα δράματα.Aλλά απ οτι μας λες έχεις ήδη βρει αντικαταστατρια (που δεν νομιζω να το λες έτσι πανω στη συγχυση), άρα πας παρακατω.
Δεν ξέρεις ότι δεν χάνει επεισόδιο;Δεν ξέρεις ότι είναι η αγαπημένη της σειρά; Πώς περιμένεις να συγκατοικήσεις με κάποια την οποία δεν ξέρεις καθόλου.Που θεωρείς ότι αυτά που της αρέσουν είναι ηλίθια.Το πρόβλημα σου είναι ότι δεν έγινε το δικό σου και ο τρόπος σκέψης σου και αντίδρασης είναι εντελώς ανώριμος.
Χώρισε την .Η κοπέλα είναι ηλίθια.Και μονο που παρακολουθεί αυτό το βαρελωτο ,αρκει για να το καταλάβεις.Και να μην το κανεις τώρα ,με το που θα συγκατοικήσεις μαζι της θα το κανεις τότε.Δεν την γλιτώνεις.Δεν είναι ότι δεν ήθελε να βγει μαζι σου.Αυτο είναι κάτι το οποιο είναι θεμιτό.Είναι το γεγονός ότι δεν σεβάστηκε τον κόπο και την προσπάθεια σου,να της εκφράσεις τα αισθήματα για την εκτίμηση που της έχεις.Αυτό εμενα προσωπικά με εξοργίζει.
Πες τα ρε φίλε γιατί διαβάζω τα σχόλια μερικών και μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Θα βγει και φταίχτης ο άνθρωπος στο τέλος.. Έλεος δηλαδή. Μάλλον πέσαμε σε πολλούς φαν του ριάλιτι φαίνεται, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση.
Δηλαδή είχατε σχέση, την αγαπούσες τόσο πολύ που ήθελες να συγκατοικησετε και αποφάσισες να χωρίσεις με αυτήν την ασήμαντη αφορμή; Και μάλιστα ήδη έχεις βρει μέσα σε μια μέρα την επόμενη; Η ανωριμότητα σε όλο της το μεγαλείο είσαι, αν και πιστεύω ότι είσαι τρολ και πρόκειται για εξομολόγηση φυτιλι, έτσι για να γίνει χαμουλης στα σχόλια.
Μόνο σ' εμένα κάνει περισσότερο εντύπωση ότι ενώ είχες σκοπό να της προτείνεις να συγκατοικήσετε είχες έτοιμη και την αντικατάσταση; Προσπαθώ να αποφασίσω ποιος απ' τους δύο θα "σωθεί" περισσότερο απ' αυτόν τον χωρισμό... χμμμ...
Ναι έχεις άδικο. Όταν κάνεις μια έκπληξη που αλλάζει το πρόγραμμα του άλλου, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι μερικοί άνθρωποι θέλουν να συνεννοούνται εγκαίρως και αποσυντονίζονται με αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Επίσης, είναι πολύ κακό να αγνοείς από αντίδραση τη σύντροφό σου, επειδή δεν δέχτηκε να της επιβάλλεις την άποψή σου για το τι είναι ασήμαντο. Ο καθένας είναι διαφορετικός. Αν βλέπεις ότι είστε τόσο διαφορετικοί που δεν ταιριάζετε, της το λες και απομακρύνεσαι ευγενικά μια και έξω (που για να σκέφτεσαι τη συγκατοίκηση σημαίνει ή ότι ταιριάζετε ή ότι φέρεσαι ανώριμα προσπαθώντας να της επιβάλλεις το δικό σου με συναισθηματικούς εκβιασμούς, δηλαδή προσπαθείς να τη χειραγωγήσεις).
Βρε παιδιά είναι Γενέθλια.. Γενέθλια. Μια φορά τον χρόνο. Τι θα πάθει η κοπελίτσα αν χάσει ένα επεισόδιο ;; Θα αυτοκτονήσει;; Θα το δει μετά στο διαδίκτυο. Έλεος δηλαδή. Θα της αλλάξει το πρόγραμμα ή θα της επιβάλλει κάτι επειδή της ετοίμασε μια όμορφη έκπληξη για τα γενέθλιά της;; Δηλαδή μήπως πρέπει και να της ζητήσει και συγνώμη αυτός;; Θα τρελαθούμε δηλαδή. ΥΓ, Καταλαβαίνω ότι αρέσει αυτό το ριάλιτι στα ληγούρια και στις γυναίκες όλων των ηλικιών σχεδόν, γιατί βγάζει μια κατινιά που την λατρεύουν μιας και εκείνοι είναι ίδιοι με αυτό, αλλά κάπου να υπάρχει και ένα όριο. 1 ώρα πριν πήγε, δεν θα μπορούσε η ντίβα να ετοιμαστεί;;; Το ότι του είπε για αύριο , αλλά πάλι αργά το βράδυ το πρόσεξες μήπως;; Δεν νομίζω. Άρα δεν φταίει ο άνθρωπος , αλλά το άρρωστο μυαλό της κοπέλας.
Θα πάθει να μην κάνει αυτό που είχε σκεφτεί να κάνει, θα βγει από το πρόγραμμα που έφτιαξε ακόμα και αν το πρόγραμμα ήταν να κοιτάει το ταβάνι. Γενέθλιά της είναι άλλωστε, έχει κάθε δίκιο να αποφασίσει πώς να τα περάσει με το δικό της τρόπο και αν κάποιος θέλει να της προτείνει να τα περάσει αλλιώς έχει κάθε δίκιο να μην το δεχτεί. Ειδικά αν της το λέει τελευταία στιγμή. Το ότι του αντιπρότεινε να πάνε την επόμενη έξω, αλλά εκείνος ήταν τόσο κάθετος σε κάτι που υποτίθεται ότι έκανε για αυτή λέει πολλά για τον εγωισμό του.
Ότι βλέπω λέω. Όταν βλέπω και τώρα και σε άλλες εξομολογήσεις μερικούς να εστιάζουν συνέχεια σε συγκεκριμένα πράγματα και όχι στην ουσία του πράγματος, μόνο και μόνο για να βγάλουν φταίχτη τον άντρα (που στο κάτω κάτω δεν είπε ότι πήγε μαζί της, απλώς ότι θα βγει μαζί της , που μάλλον το λέει εν βρασμώ και με το δίκιο του) , ε τότε τρελαίνομαι.
"Συμπέρασμα: Πάντα θα φταίνε οι άντρες για ότι γίνεται, έστω και λίγο." Αυτό είναι το συμπέρασμα ενός σεξιστή που δεν μπορεί να δει πιο μακριά από το "αν αφήσουμε μια γυναίκα να έχει δίκιο, τότε θα πάρει τη θέση των αντρών και θα τους ρίχνει πάντα το φταίξιμο". Εντάξει, δικαιολογημένο να σκέφτεσαι έτσι... μέχρι το δημοτικό. Ως μεγαλύτερος (θα έπρεπε να) μπορείς να σκεφτείς καλύτερα: το συμπέρασμα είναι ότι 1) μια έκπληξη μπορεί να μην είναι πάντα ευχάριστη για τον άλλο, 2) ο άλλος δεν είναι υποχρεωμένος να αλλάξει το πρόγραμμά του τελευταία στιγμή και ειδικά στα γενέθλιά του 3) το να κρατάς μούτρα και να εκβιάζεις συναισθηματικά είναι άκρως ανώριμο και εγωιστικό. Φαντάσου πόσο σουρεάλ θα ήταν να μας έγραφε κοπέλα εξομολόγηση "Ο σύντροφός μου είχε χτες γενέθλια και είχα κανονίσει έκπληξη, είχα κλείσει να πηγαίναμε στις 22:00 στον Αλκίνοο. Ήθελα να περάσει όμορφα και ευτυχισμένα και επίσης να του πω ότι θα τον βοηθούσα να στήσουμε στο χωριό του μια κτηνοτροφική μονάδα. Φυσικά δεν του είχα πει τίποτα όλη μέρα, ούτε χρόνια πολλά, έτσι για να νομίζει ότι το ξέχασα. Πάω λοιπόν το βράδυ 1 ώρα πριν στο σπίτι του και του λέω "ντύσου και ετοιμάσου, έχω να σε πάω κάπου που θα περάσεις μοναδικά!" Και τι γυρίζει και μου λέει ρε παιδιά; "Αα λυπάμαι δεν μπορώ τώρα αγάπη μου σε λίγο παίζει η Παρί και θέλω να δω τι θα κάνει ο Νεϊμάρ, αν θες περίμενε με και κατά τις 23:45 που θα χει τελειώσει πάμε αν θες." Αφού γέλασα, του λέω "πλάκα μου κάνεις έτσι, άντε ετοιμάσου". Και μου λέει "όχι δεν γίνεται, δεν χάνω αγώνα, πάμε καλύτερα αύριο αργά το βράδυ". Είναι δυνατόν ένας ανάγωγος που κυνηγάει μια μπάλα σε έναν αγώνα-πιο-χέστηκα-δε-γίνεται να είναι πιο σημαντικός από την έκπληξη που είχα ετοιμάσει να περάσω μαζί του ΕΓΩ;;; Του είπα ξέψυχα ένα χρόνια πολλά και έφυγα. Από τότε όσες φορές με πήρε δεν του απάντησα, αφού προτίμησε να δει έναν καραγκιόζη του ποδοσφαίρου και σήμερα θα βγω με έναν συνάδελφο που δεν έχει τέτοια πόρωση και τέτοιον εθισμό στην τηλεόραση και στην τεχνολογία γενικότερα, αλλά είναι ένας απλός άνθρωπος. Ας πρόσεχε, εκείνος το διάλεξε αυτό, όπως εκείνος με πούλησε για ένα παιχνίδι, έτσι και εγώ θα προχωρήσω την ζωή μου άμεσα. Έχω άδικο ρε παιδιά, πείτε μου την γνώμη σας." Ε όχι δε γίνεται, εγώ θα είχα πάει να φτιάξω πίτσα, αυτός στην εξομολόγηση ας έπαιρνε ποπ-κορν.
Mόνο και μόνο που με χαρακτήρισες με αυτόν τον τρόπο απαξιώ να διαβάσω το μήνυμά σου. Όταν θα γίνεται άνθρωποι και θα μάθετε να κάνετε μια συζήτηση χωρίς να προσβάλλετε ή να χαρακτηρίζετε τον άλλον, τότε μπορεί και να συνομιλήσω μαζί σας. Μέχρι τότε καμία συζήτηση μαζί σας. Βρείτε άλλον-άλλους. Καλό σου βράδυ.
Λυπάμαι για το επίπεδο σου. Μόνο αυτό έχω να πω τίποτα άλλο. Έχετε αποθρασυνθεί τελείως μερικοί -ες εδώ μέσα και έχετε χάσει κάθε έννοια σεβασμού και αξιοπρέπειας. Με το να ειρωνεύεσαι ή να χαρακτηρίζεις κάποιον δεν καταφέρνεις τίποτα, ούτε με προσβάλλεις καθόλου προσωπικά, αντίθετα πέφτεις στα μάτια όλων, προσβάλλεις τον εαυτό σου και εκτίθεσαι, γιατί δείχνεις την αδυναμία σου να υπεραπιστείς τα όσα λες με όμορφο και κόσμιο τρόπο. Δεν θα πω τίποτα άλλο, δεν αξίζει, ούτε θα χαλάσω άλλο την εξ του ανθρώπου. Καλά μυαλά θα πω μόνο αν και χλωμό το βλέπω στην περίπτωση σου.
Αυτό είναι απαξίωση (επιπέδου, μην ξεχνάμε): να κλαίγεσαι γιατί όποιος γράφει σεξιστικές χαζομάρες (επιπέδου κι αυτές, είπαμε) λέγεται σεξιστής. Για την ταμπακέρα, δηλαδή το πραγματικό συμπέρασμα "ότι 1) μια έκπληξη μπορεί να μην είναι πάντα ευχάριστη για τον άλλο, 2) ο άλλος δεν είναι υποχρεωμένος να αλλάξει το πρόγραμμά του τελευταία στιγμή και ειδικά στα γενέθλιά του 3) το να κρατάς μούτρα και να εκβιάζεις συναισθηματικά είναι άκρως ανώριμο και εγωιστικό" ούτε λόγος, μας κρατάει μούτρα το βαρύ πεπόνι... Δε μπορώ άλλο, με πιάνει συγκίνηση, κλαίω (από τα γέλια)...
Επίσης δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να είχαν σπάσει τόσο τα νεύρα της από το γεγονός ότι δεν της είπε χρόνια πολλά μέχρι να πάει βράδυ, που της βγήκε αυτό σε αντίδραση!
Ας υποθέσουμε ότι αυτό το ζευγάρι είναι υπαρκτό και ο άντρας μπήκε να το γράψει, που εγώ νομίζω ότι ένα άτομο με κακή αίσθηση του χιούμορ το έγραψε αλλά μικρή σημασία έχει εν προκειμένω η γνώμη μου, τα αφηγηματικά κενά και τα λογικά άλματα είναι δυνατόν να σε πείσουν για το συγγραφικό του ταλέντο... εννοούσα για το την αντικειμενική απεικόνιση της πραγματικότητας ; Εγω πάντως στις σχέσεις μου όταν ενδιαφέρομαι για τον άλλον αντί να σκέφτομαι πόσο γαματη είμαι (κι ας είμαι) συζητάω όταν κάτι μ ενοχλεί.Υ. Γ. Πόσο καρφώθηκα ότι βλέπω gntm?Υ. Γ. 1 Δεν με πείθει η εξ. για το αληθές της απεικόνισης ακόμη κι αν έλαβαν οντως χώρα τα γεγονότα και ό, τι διάβασα μου δίνει την αισθηση ότι γράφτηκε με κουτοπονηρη διάθεση.
Ακραίοι και ανώριμοι είστε και οι δύο και δεν θα αποδώσω σε κανέναν σας δίκιο. Η εκπομπή αυτή είναι όντως για σκουπίδια χωρίς ουσία που κλαίνε οι κοπέλες για βλακείες χωρίς να ξέρουν πραγματικά τι σημαίνει να κλαις αληθινά με αληθινά προβλήματα. Όντως προκαλεί μια ηλιθιώδη πώρωση σε όσες φανατίζονται. Εσύ όμως θέλεις να τη χωρίσεις επειδή δεν βγήκε μαζί σου να της κάνεις έκπληξη για τα γενέθλιά της και αποφασίζεις να βγεις με άλλη κοπέλα. Αν είστε 15 ετών θα το παραβλέψω.
Που πάτε και τις βρίσκετε ρε παιδιά;; Τόσο καιρό ρε φίλε δεν είχες καταλάβει με τι έχεις να κάνεις;; Πώς την παίρνεις στα σοβαρά και θες να προχωρήσεις παρακάτω με ένα άτομο που βλέπει αυτά τα σκουπίδια και τα βάζει πάνω και απο τους ανθρώπους και πάνω απο εσένα;;; Μου αρέσει που ρωτάς και τι πρέπει να κάνεις. Μην ξανασχοληθείς καν. Μακριά αγόρια απο κοπέλες που είναι εθισμένες σε social media , τηλεοράσεις κτλ. Ο εθισμός αυτός που έχουν θα σας τρελάνει και εσάς. Δεν αξίζει να ταλαιπωρείστε . ΥΓ. Βέβαια και εσύ πολύ εύκολα την βρήκες την καινούρια. Μήπως την έψηνες τόσο καιρό ή μήπως έπαιζες μπαλίτσα και με τις δύο;;; Δεν ξέρω τι έκανες , αλλά πάντως ναι είναι η απάντηση στο ερώτημα σου.
Εμενα μου το εκανε ενας φιλος μου αυτο, δηλαδη μια μερα ειχαμε κανονισει να παμε για εναν καφε και γυριζει και μου λεει να βγουμε μια συγκεκριμενη ωρα που εμενα δεν με βολευε γιατι επρεπε πρωτα να παω καπου αλλου και του το ειπα και αυτος επεμενε ενω αυτος δεν εκανε τιποτα, απλα καθοταν σπιτι. Και μαλιστα ηθελε και κοντα στο σπιτι του για να μη χασει ουτε λιγα λεπτα λογο της αποστασης. Εχει χαζεψει ο κοσμος!
Εδώ μιλάμε για γενέθλια που είναι μια φορά τον χρόνο, όχι για κάτι τυχαίο. Αν του έλεγε φίλε/η ότι της συμβαίνει κάτι σοβαρό ή έχει ήδη κανονίσει κάτι και δεν μπορεί, τότε θα συμφωνούσα μαζί σου και θα έλεγα ότι φταίει που τα έκανε έτσι. Αλλά να μην θέλει να πάει μαζί του και να του καταστρέφει την έκπληξη για το next top model , ε δεν μπορώ να το ανεχτώ αυτό. Αηδιάζω μόνο που το γράφω αυτό. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι έχουν χαζέψει μερικοί ες ή μάλλον για να το πω σωστά έχουν αποβλακωθεί απο τις αηδίες που βλέπουν.
Εμενα μου το εκανε ενας φιλος μου αυτο, δηλαδη μια μερα ειχαμε κανονισει να παμε για εναν καφε και γυριζει και μου λεει να βγουμε μια συγκεκριμενη ωρα που εμενα δεν με βολευε γιατι επρεπε πρωτα να παω καπου αλλου και του το ειπα και αυτος επεμενε ενω αυτος δεν εκανε τιποτα, απλα καθοταν σπιτι. Και μαλιστα ηθελε και κοντα στο σπιτι του για να μη χασει ουτε λιγα λεπτα λογο της αποστασης. Εχει χαζεψει ο κοσμος!
Εμενα μου το εκανε ενας φιλος μου αυτο, δηλαδη μια μερα ειχαμε κανονισει να παμε για εναν καφε και γυριζει και μου λεει να βγουμε μια συγκεκριμενη ωρα που εμενα δεν με βολευε γιατι επρεπε πρωτα να παω καπου αλλου και του το ειπα και αυτος επεμενε ενω αυτος δεν εκανε τιποτα, απλα καθοταν σπιτι. Και μαλιστα ηθελε και κοντα στο σπιτι του για να μη χασει ουτε λιγα λεπτα λογο της αποστασης. Εχει χαζεψει ο κοσμος!
Εμενα μου το εκανε ενας φιλος μου αυτο, δηλαδη μια μερα ειχαμε κανονισει να παμε για εναν καφε και γυριζει και μου λεει να βγουμε μια συγκεκριμενη ωρα που εμενα δεν με βολευε γιατι επρεπε πρωτα να παω καπου αλλου και του το ειπα και αυτος επεμενε ενω αυτος δεν εκανε τιποτα, απλα καθοταν σπιτι. Και μαλιστα ηθελε και κοντα στο σπιτι του για να μη χασει ουτε λιγα λεπτα λογο της αποστασης. Εχει χαζεψει ο κοσμος!
Εμενα μου το εκανε ενας φιλος μου αυτο, δηλαδη μια μερα ειχαμε κανονισει να παμε για εναν καφε και γυριζει και μου λεει να βγουμε μια συγκεκριμενη ωρα που εμενα δεν με βολευε γιατι επρεπε πρωτα να παω καπου αλλου και του το ειπα και αυτος επεμενε ενω αυτος δεν εκανε τιποτα, απλα καθοταν σπιτι. Και μαλιστα ηθελε και κοντα στο σπιτι του για να μη χασει ουτε λιγα λεπτα λογο της αποστασης. Εχει χαζεψει ο κοσμος!
Βλαμμένη αυτή αλλά και ο τύπος που ετοιμαζόταν να συγκατοικήσει α) δεν ήξερε καν τι γουστάρει η κοπέλα β) το τράβηξε μέχρι τελους (στο κάτω κάτω την αγαπάς ρε εξομολογούμενε και θέλεις να ζήσετε μαζί) γ) βρήκε άλλη κοπέλα την επόμενη κιόλας μέρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ