ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2017 | 15:27

Ελληνικό ερωτηματικό ;;;;

Εξομολογούμαι ότι εκνευρίζομαι κάθε φορά που βλέπω σε ελληνικά γραπτά κείμενα να χρησιμοποιείται το αγγλικό ερωτηματικό (?) αντί του ομορφότατου ελληνικού (;). Θα αρχίσω εκστρατεία υπέρ του (;)!!!
11
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα αν πάει κάποιος και σε διαγώνισμα πχ βάλει το ξένο ερωτηματικό αντί του ελληνικού ε οκ ναι καταλαβαίνω. Αλλα αν το λες σε τσατ ή και αυτό εδώ το σαιτ θα πρέπει να χαλαρώσεις. Σιγά μην κάνεις και εκστρατεία για ένα ερωτηματικό. Έτσι γουστάρουν και το βάζουν. Τους βολεύει και το προτιμούν οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιαυτό. Εσύ βάζε το ελληνικό. Δουλειά σου.
Καθυστερημένη απάντηση. Ευχαριστώ για την προσπάθεια Απεταξάμην. Το Unicode δεν έπιασε πάντως. Ούτε το shift κλείσιμο αγκυλης τελεία... :/ Mήπως έχω ufo πληκτρολόγιo;;;
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Είναι δυνατόν να γράφει κάποιος έτσι? Στο σχολείο που πήγαινε έμαθε κανένα σύμβολο όπως αυτό(?) στα ελληνικά? Πραγματικά πιστεύω ότι όλοι πρέπει να στηρίξουμε αυτήν την εκστρατεία! Γιατί να μη το κάνουμε άλλωστε?
Έχεις πολύ δίκιο & συνειδητοποιώ ότι σε μόνιμη βάση χρησιμοποιώ το αγγλικό ερωτηματικό αντί του ελληνικού.Στηρίζω την εκστρατεία σου, από εδώ και στο εξής μόνο (;) στα ελληνικά γραπτά!

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ