ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2016 | 17:52

Στοματικός έρωτας

Καλησπέρα αγαπητοί αναγνώστες/αναγνώστριες των εξομολογήσεων! Θα μπω κατευθείαν στο ψητό ρωτώντας για ένα θέμα που σίγουρα αφορά πολλούς νέους, και είναι κάτι που δεν έχω ξεκαθαρίσει κι ο ίδιος. Υπάρχουν κίνδυνοι για να κολλήσει ΣΜΝ ο ΑΝΔΡΑΣ κατά το στοματικό σεξ χωρίς προφύλαξη;; Κάνοντας μια έρευνα στο google παρατηρώ ότι υπάρχουν δεκάδες άρθρα (ιατρικά ή μη) που συμβουλεύουν γυναίκες να μην κάνουν στοματικό χωρίς προφυλακτικό καθώς υπάρχει κίνδυνος να κολλήσουν κάτι... Αλλά δε βρίσκω πουθενά αν υπάρχει κίνδυνος για τον άνδρα... Αν μια κοπέλα δεχτεί να μου κάνει στοματικό έρωτα χωρίς προφυλακτικό, εγώ ως άνδρας μπορώ να το δεχτώ ακίνδυνα ή μπορεί να υπάρξει πρόβλημα;Σίγουρα η καλύτερη λύση είναι να ρωτήσω γιατρό, αλλά πρώτον ντρέπομαι και δεύτερον πιστεύω ότι μέσω των εξομολογήσεων του lifo μπορούν να πληροφορηθούν κι άλλοι οι οποίοι επίσης ντρέπονται να πάνε σε ειδικό. Μια απορία που πολλοί ντρέπονται να την κάνουν, κάποιος πρέπει να την κάνει επιτέλους :)
3
 
 
 
 
σχόλια
Ναι μπορείς να κολλήσεις από έρπητα μέχρι σύφιλη και HIV. Το τελευταίο ειναι σχεδόν απίθανο βέβαια. Καμία σεξουαλική πρακτική δεν είναι ακίνδυνη, με ή χωρίς προφυλακτικό.
Επίσης δεν χρειάζεται ντροπή με τους γιατρούς. Ξέρουν ότι όλοι πιπώνεστε, το ίδιο κάνουν κι οι ίδιοι άλλωστε, επιπλέον όλη μέρα βλέπουν σώματα γυμνά, σώματα με προβλήματα, σώματα ευάλωτα. Δουλειά τους είναι να μην κρίνουν τον ασθενή. Να τον κσνουν καλά ή να τον προφυλάξουν οφείλουν, όχι να κάνουν τον δερβέναγα στο βρακί του. Αν τυχόν κάποιος το κάνει απλά δεν κάνει για το άθλημα και του/της ανακοινώνουμε ότι εφεξής θα προτιμήσουμε κάποιον διακριτικότερο.
Εξαρτάται για ποιά Σμν μιλάμε και για το αν κάνεις αιδοιλειχία εσύ ή σου κάνουν πεοθηλασμό.Ο έρπης πχ. που έχει φάση έξαρσης στα χείλια στο στόμα μεταδίδεται και με το απλό φιλί, οπότε ο πεοθηλασμός αντενδείκνυται. Όμως δεν θα βγάλει το πέος σου έρπη (των γενν.οργάνων είναι άλλο στέλεχος) αλλά θα περάσει στον οργανισμό γενικότερα.Τα κονδυλώματα & χλαμύδια κολλούν και με δερματική επαφή αλλά γεν.οργάνου με γεν.όργανο. Αν σου πάρει πιπ@ δηλαδή μολυσμένη σύντροφος δεν έχεις πρόβλημα. Εσύ αν κάνεις αιδειολειχία σε μολυσμένη συντροφο σε φάση έξαρσης μπορεί να μεταφέρεις παθογόνους οργανισμούς στη στοματική κοιλότητα και το λαιμό.Τα σοβαρότερα Σμν (ηπατιτιδες, hiv κλπ) δεν μεταδίδονται με χρήση προφυλακτικού.Ελπίζω βοήθησα.