ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.10.2016 | 03:36

δεν μπορω να τελειωσω

συνηθως δεν με πολυ απασχολουσαν τετοιου ειδους θεματα αλλα τωρα πια μου εχει γινει ενα σημαντικο προβλημα! δεν μπορω να τελειωσω (ισως να ευθυνεται το προφυλλακτικο, ή το αγχος να την ικανοποιησω?! μαλλον το πρωτο..) ! Μετα απο 4 χρονια σχεσης, οπου καθε μερα γινοταν χωρις προφυλακτικο, γνωριζω με κοπελα 5 φορες καλυτερη απο την προηγουμενη! μου βγαζει τρελα γουστα κ εγω της ικανοποιω το ''γατακι'' αρκετα...το θεμα ειναι οτι πρεπει να γινεται μονο με προφυλακτικο...και εγω δεν μπορω να τελειωσω (45-60 λεπτα στην ''εργατια'' σφυριλατω και τιποτα ) ! χρειαζομαι βοηθειααα ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ :(
4
 
 
 
 
σχόλια
Κόψε αυνανισμό και πορνό και όταν αυτή τελιώσει πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Όταν αιθανθείς ότι τελειώνεις μπες και τέλειωσε μέσα της για να "εκπαιδευτείς" να τελειώνεις μέσα της. Εννοείται πάντα προφυλακτικό.
Παρατηρώ ότι πλέων σχεδόν κάθε μέρα μπαίνει αυτή η ερώτηση και δεν μου κάνει εντύπωση δεδομένου του μοντέρνου τρόπου ζωής μας.Σε νιώθω απόλυτα πάντως γιατί και εγώ έτσι ήμουν. Η λύση είναι πολύ απλή: Κόβεις αυνανισμό και κάνεις υγιεινή διατροφή (αν δεν ξέρεις πως, πας σε διατροφολόγο) και γυμναστική (κυρίως αερόβια).Αν τα κάνεις αυτά τα 45-60 λεπτά θα γίνουν 2 και μετά θα φοβάσαι μην τελειώσεις πρόωρα. Trust me ;)
Είναι γεγονός ότι η χρήση προφυλακτικού όταν κάποιος δεν είναι συνηθισμένος, τον ''δυσκολεύει'' σε πολλά. Βέβαια, το δικό σου θέμα μου φαίνεται λίγο ''βαρύ'' όσο ξεσυνηθισμένος και να είσαι. Θα σου έλεγα να ηρεμήσεις: ίσως η ''ατυχία'' της πρώτης φοράς να σε έχει γεμίσει με άγχος στις επόμενες.Πάντως, ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ θα σου πω και μία ακόμη παράμετρο: αν αυνανίζεσαι, κόψε το μαχαίρι. Θα σε βοηθήσει πολύ αυτό.