Με αγωγή 1 εκατομμυρίου απειλούν το Σταύρο Θεοδωράκη

Με αγωγή 1 εκατομμυρίου απειλούν το Σταύρο Θεοδωράκη Facebook Twitter
25

Εξώδικο στον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη έστειλε Λαρισαίος δικηγόρος, και τον απειλεί με αγωγή 1 εκατομμυρίου ευρώ, ζητώντας του να αποκαταστήσει την ιστορική αξιοπρέπεια των Σαρακατσαναίων, σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV BOX.

Ο δικηγόρος αναφέρει μάλιστα ότι αν προχωρήσει στην αγωγή του 1 εκατομμυρίου το ποσό «θα εκχωρηθεί στην Πανελλήνια ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων».

Ο δικηγόρος αναφέρει στο εξώδικο: «Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Πρωταγωνιστές (στις 19 Μαΐου), φιλοξενήθηκε ο καθηγητής κ. Γραμματικάκης, ο οποίος σε μία ατυχή αναφορά του αποκάλεσε τους Σαρακατσαναίους ως «αβλαβείς βοσκούς», οι οποίοι μάλιστα «δεν εγνώριζαν καθόλου εάν υπήρχε το 1897 ελληνοτουρκικός πόλεμος», θίγοντας τοιουτοτρόπως βάναυσα το πατριωτικό τους συναίσθημα, καθότι εννόησε ότι ήσαν αμέτοχοι κατά τη διάρκεια του πολέμου αυτού και κατ' επέκταση στην προσπάθεια του Γένους να απελευθερωθεί από τον τουρκικό ζυγό».

25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT
Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

TV & Media / Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Δεν ξέρω τι λέει αυτή η κυρία, ήθελε να κάνει τον θεατρινισμό της, ήθελε να βγει στην τηλεόραση για να κάνει αυτό το show» ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
LIFO NEWSROOM
Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

TV & Media / Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

«Και οι δύο μπαμπάδες μου» - Η 70χρονη παρέμεινε σιωπηλή κατά τη διάρκεια της φαινομενικά άβολης στιγμής, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου των Καρντάσιανς στο Hulu
LIFO NEWSROOM