Με αγωγή 1 εκατομμυρίου απειλούν το Σταύρο Θεοδωράκη

Με αγωγή 1 εκατομμυρίου απειλούν το Σταύρο Θεοδωράκη Facebook Twitter
25

Εξώδικο στον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη έστειλε Λαρισαίος δικηγόρος, και τον απειλεί με αγωγή 1 εκατομμυρίου ευρώ, ζητώντας του να αποκαταστήσει την ιστορική αξιοπρέπεια των Σαρακατσαναίων, σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV BOX.

Ο δικηγόρος αναφέρει μάλιστα ότι αν προχωρήσει στην αγωγή του 1 εκατομμυρίου το ποσό «θα εκχωρηθεί στην Πανελλήνια ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων».

Ο δικηγόρος αναφέρει στο εξώδικο: «Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Πρωταγωνιστές (στις 19 Μαΐου), φιλοξενήθηκε ο καθηγητής κ. Γραμματικάκης, ο οποίος σε μία ατυχή αναφορά του αποκάλεσε τους Σαρακατσαναίους ως «αβλαβείς βοσκούς», οι οποίοι μάλιστα «δεν εγνώριζαν καθόλου εάν υπήρχε το 1897 ελληνοτουρκικός πόλεμος», θίγοντας τοιουτοτρόπως βάναυσα το πατριωτικό τους συναίσθημα, καθότι εννόησε ότι ήσαν αμέτοχοι κατά τη διάρκεια του πολέμου αυτού και κατ' επέκταση στην προσπάθεια του Γένους να απελευθερωθεί από τον τουρκικό ζυγό».

25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM