ΤΩΡΑ!

Οι δύο χειρότερες φωτογραφίες σήμερα στο ίντερνετ.

Οι δύο χειρότερες φωτογραφίες σήμερα στο ίντερνετ. Facebook Twitter
36

Η πρώτη μας έρχεται από την Κίνα, όπου κάποιοι τουρίστες στην πόλη Sanya ενώ έκαναν το μπάνιο τους ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ετοιμοθάνατο δελφίνι. Η αντίδραση τους; Αντί να το βοηθήσουν μέχρι να έρθει κάποιος αρμόδιος, άρχισαν να το σηκώνουν, να το πειράζουν και να βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους.

Στη δεύτερη βλέπουμε κάποιος άλλους λουόμενους, αυτή τη φορά στην πόλη Φόρμια της Ιταλίας, που ατάραχοι κάποιοι λιάζονται στην παραλία και άλλοι παίζουν ρακέτες σαν δίπλα τους να μην κείτεται το άψυχο σώμα μιας 78χρονης γυναίκας που είχε αφήσει την τελευταία της πνοή λίγα λεπτά νωρίτερα και έχει καλυφθεί πρόχειρα με ένα σεντόνι μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και την παραλάβει.

36

ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Διεθνή / Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Αν και η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί σε ορισμένες περιοχές, χιλιάδες καταναλωτές ενδέχεται να παραμείνουν χωρίς ρεύμα έως την Πέμπτη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών
THE LIFO TEAM