ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

Ο Παπούλιας θέλει την ΕΡΤ ανοιχτή (μάλλον)

Ο Παπούλιας θέλει την ΕΡΤ ανοιχτή (μάλλον) Facebook Twitter
5

Χωρίς να τοποθετηθεί επίσημα αλλά μέσω κύκλων του Προεδρικού Μεγάρου ο Κάρολος Παπουλιας παρεμβαίνει στο θέμα της ΕΡΤ και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Bήμα Fm ζητά να γίνει η αναδιάρθρωση στην δημόσια τηλεόραση ενώ αυτή είναι ανοικτή.  Μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι λένε ότι άποψη του Προέδρου είναι ότι αυτό πρέπει να γίνει το ταχύτερο δυνατό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε υπογράφει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΡΤ ενώ στη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα την Τρίτη είχε δηλώνει «αδυναμία» παρέμβασης ενώ ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του είχε πεί ότι δεν είναι νκλητήρας να υπογράφει αποφάσεις.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι μόλις σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς απέστειλε επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά με το ίδιο αίτημα.

5

ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Πολιτική / Ανακοινώθηκαν 21 νέα πρόσωπα που συμπαρατάσσονται με το ΠΑΣΟΚ

Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε την κινητοποίηση των δυνάμεων της παράταξης, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση για την ακρίβεια και το ιδιωτικό χρέος
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Παρατείνουμε έως τις 15 Νοεμβρίου την επιδότηση των καυσίμων

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στην κυριακάτική ανασκόπησή του στο πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας», στη διάθεση φθηνότερου πετρελαίου στους αγρότες, καθώς και σε παρεμβάσεις για την προστασία των εργαζομένων και του περιβάλλοντος
THE LIFO TEAM