Έντονη αντίδραση της Ν.Δ. στη συνέχιση της απεργίας στα ΜΜΕ

Έντονη αντίδραση της Ν.Δ. στη συνέχιση της απεργίας στα ΜΜΕ Facebook Twitter
4

Έντονα αντιδρά η Ν.Δ. στην απόφαση των δημοσιογραφικών ενώσεων για συνέχιση των κινητοποιήσεων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Το γραφείο Τύπου του κόμματος κάνει λόγο για «καθοδηγούμενους συνδικαλιστές δημοσιογράφους», οι οποίοι, όπως τονίζεται, «επιβάλλουν τη φίμωση τώρα που ο εισαγγελέας ακουμπάει και τους ίδιους στο “μαγαζί” τους».

«Η σημερινή ανακοίνωση των καθοδηγούμενων συνδικαλιστών δημοσιογράφων, είναι δείγμα του πανικού τους, τώρα που αμφισβητούνται τα προνόμια κάποιων εκλεκτών τους. Ένα είναι βέβαιο, ότι επιβάλλουν τη φίμωση τώρα που ο Εισαγγελέας ακουμπάει και τους ίδιους στο “μαγαζί” τους, το οποίο δυστυχώς πληρώνει ο Ελληνικός Λαός. Είναι προφανές ότι είμαστε απέναντί τους, αλλά δίπλα στους “φιμωμένους” από τη συνδικαλιστική τους ηγεσία εργαζόμενους στα ΜΜΕ», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM