Έντονη αντίδραση της Ν.Δ. στη συνέχιση της απεργίας στα ΜΜΕ

Έντονη αντίδραση της Ν.Δ. στη συνέχιση της απεργίας στα ΜΜΕ Facebook Twitter
4

Έντονα αντιδρά η Ν.Δ. στην απόφαση των δημοσιογραφικών ενώσεων για συνέχιση των κινητοποιήσεων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Το γραφείο Τύπου του κόμματος κάνει λόγο για «καθοδηγούμενους συνδικαλιστές δημοσιογράφους», οι οποίοι, όπως τονίζεται, «επιβάλλουν τη φίμωση τώρα που ο εισαγγελέας ακουμπάει και τους ίδιους στο “μαγαζί” τους».

«Η σημερινή ανακοίνωση των καθοδηγούμενων συνδικαλιστών δημοσιογράφων, είναι δείγμα του πανικού τους, τώρα που αμφισβητούνται τα προνόμια κάποιων εκλεκτών τους. Ένα είναι βέβαιο, ότι επιβάλλουν τη φίμωση τώρα που ο Εισαγγελέας ακουμπάει και τους ίδιους στο “μαγαζί” τους, το οποίο δυστυχώς πληρώνει ο Ελληνικός Λαός. Είναι προφανές ότι είμαστε απέναντί τους, αλλά δίπλα στους “φιμωμένους” από τη συνδικαλιστική τους ηγεσία εργαζόμενους στα ΜΜΕ», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 200 ΒΕΛΓΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM