«Η Δημοκρατική Αριστερά επιμένει στην ανάκληση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και στην άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ με κανονικό πρόγραμμα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μετά την κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
«Η αναγκαία αναδιοργάνωση και ο αναγκαίος εξορθολογισμός πρέπει να γίνουν με την ΕΡΤ ανοιχτή», σημείωσε ο κ. Κουβέλης, προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση είναι τρικομματική και πρέπει να επαναβεβαιώσει τον τρικομματικό της χαρακτήρα και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του τρόπου λειτουργίας της».
«Όποιος επιχειρήσει να την οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, θα έχει και την απόλυτη ευθύνη αυτής της επιλογής”», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης.
Πολιτική /
Κουβέλης: «Αναδιάρθρωση με ανοιχτή ΕΡΤ»
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Κεφαλονιά: Νέες πληροφορίες για τον θάνατο της 19χρονης – Χρήση κοκαΐνης αναφέρει ο 23χρονος συλληφθείς
«Σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας»: Πώς η νέα γενιά ανοσοθεραπείας μπορεί να νικήσει τον καρκίνο
Γιώργος Μυλωνάκης: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ
Τα δύο ελληνικά νησιά που ξεχωρίζει διεθνές blog για τα κρυστάλλινα νερά και την αυθεντικότητά τους
Aυτό είναι το «Κλακάζ», το νέο μαγαζί του Δαγριτζίκου. Προβλέπεται γ^%μάτο.