ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.4.2024 | 17:09

Πριν από χρονια

Είχα γνωρίσει ένα κορίτσι τόσο όμορφο που όσο σκέφτομαι τώρα ..... Όσο σκέφτομαι πως αυτο το κορίτσι μπορεί να με αγαπούσε πραγματικά σφίγγεται η καρδιά μου τώρα.Δεν ξέρω γιατί... Ίσως επειδή είδα ένα πρόσωπο τυχαία στο ίντερνετ δίχως στοιχεία και μου ειρθε στο νου μου το πρόσωπο της... Της ωφειλω μια αληθινή και ταπεινή συγνώμη ..... Τόσα χρόνια κρατώ το όνομα της επτασφραγιστο μυστικό... ....Η αλήθεια είναι πως πάντα θα έχει μια θέση στην καρδιά μου...δεν ξέρω από χθες που είδα το πρόσωπο αυτό που μου την έφερε στον νου μου ξανά μετά από τόσα χρόνια..... Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο μονο την στιγμή που ανταλαξαμε το πρώτο μας φιλί... ήμασταν μαζί είχαμε συναντηθεί για να κάνουμε παρέα στο στέκι ήταν απόγευμα προς βράδυ φεύγαμε από το στέκι εκείνη έπρεπε να πάει σπιτι ήμασταν όλη την μέρα μαζί είχαμε κολλήσει σαν παρέα τόσο φυσικά και απλά χωρίς κόπο από την πρώτη στιγμη ...ώσπου δεν άντεξα με τρεμαμενη φωνή την σταμάτησα για λίγο μάζεψα όλο το θάρρος μου την κόλλησα στο τοίχο και της έδωσα ένα φιλί στο στόμα τόσο παθιασμένο που δεν ήξερε πως να αντιδράσει... Όσο το σκέφτομαι ούτε εγώ είμαι σίγουρος γιατί το έκανα αυτό δεν δεν δρω έτσι γενικά στην ζωή μου με εκείνη όμως ένιωσα τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση τόσο μεγάλη έλξη έχασα το μυαλό εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να συγκρατηθω ήθελα τόσο πολύ να της δείξω με κάποιον τρόπο το ποσο πολύ μου αρέσει..... Αυτό το φιλί τόσο σωστό και τόσο λάθος ταυτόχρονα.... ... τα γράφω από καρδίας εμπνευσμένα από γεγονότα γεμάτα συναισθήματα ...ακομα κι ας της φέρθηκα λάθος την αγάπησα αληθινά απλά ήμουν τόσο αλλοπροσαλλος, αλαζόνας, τοξικός από την άνεση της δύναμης της νιωτης τόσο βλακας που την έδιωξα μακριά μου νόμιζα με την συμπεριφορά μου θα την έκανα να με περιμενει... Οι ώρες οι μέρες, μαζί της έμοιαζαν σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος να κυλάει..μπορεί να μην ήταν οι χρόνοι που περάσαμε μαζί πολλοί σίγουρα όμως ήταν γεμάτος συναισθήματα πολύ και το πρόσωπο της χαραγμένο στον νου μου ακόμα.
3
 
 
 
 
σχόλια

"Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα". Ίσως το παθιασμένο φιλί, να ήταν το πρώτο και το μόνο σωστό πράγμα ως προς αυτήν που έκανες. Τουλάχιστον τώρα, γνωρίζεις πόσο χάλια ήταν η τότε συμπεριφορά σου με βάση την ωριμότητα και την πείρα που με το πέρασμα των χρόνων (για κάποιους) έρχεται.

Μην ζεις με φαντάσματα.
Δηλαδή μετά από αυτή την κοπέλα δεν προχώρησες καθόλου στη ζωή σου, δεν γνώρισες άλλες, δεν έκανες σχέσεις;
Δε νομίζω πως σου συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Φαντάζομαι θα προχώρησες στη ζωή σου.
Εντάξει έτυχε και θυμήθηκες και νοστάλγησες.
Επίσης λάθος σου που την κόλλησες στον τόιχο και τη φίλησες χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι, μια συζήτηση μεταξύ σας που να έχει οδηγήσει σε αυτό.
Και να σου έχει δείξει σημάδια ότι το θέλει.
Ίσως πίστεψες πως με το αυθόρμητο φιλί σου θα ξετρελαθεί και θα κολλήσει μαζί σου αλλά πίστεψέ με υπάρχουν πολλοί που φιλάνε πολύ καλά.
Και η δέκτρια του φιλιού το απολαμβάνει και το εκτιμάει όταν το θέλει, όχι όταν αρχίζει να αισθάνεται άβολα από κάτι τέτοιο αυθόρμητο σαν το δικό σου.
Ούτε εσένα θα σου άρεσε να σε φιλήσει κάποια στα ξαφνικά εκεί που κάνετε παρέα.
Άλλο οι φαντασιώσεις των ανθρώπων κι άλλο η πραγματική ζωή.
Δεν είναι το ίδιο όταν συμβαίνει κάτι με αυτό που έχουμε στο μυαλό μας.

Για να δίνεται έμφαση και αναφορικη αξία στην ανταλλαγή του 1ου φιλιού συνεπώς υπήρχαν και άλλα έπειτα, όπου επιδικνειουν γενικά μάλλον φίλαω υπεροχα.... Δεν θέλω να σε κρίνω αλλά γιατί να βρεθείς στο σημείο να μπεις στην θέση του κατήγορου με τόσο αρνιτισμο; ίσως θα έπρεπε να το αναρωτηθείς εσύ αυτό για τον εαυτό σου.....
Και όπως είπες θυμήθηκα και νοσταλγικά εκφραστικά για τα βιώματα του παρελθόντος... Τα λάθη και η αυτοκριτική είναι αυτά που μας κάνουν σοφοτερους τα σωστά απλά μας επιβεβεωνουν την όση γνώση έχουμε διδαχθεί...