Το αγοράκι που δε θέλει να φάει χταπόδι

Το αγοράκι που δε θέλει να φάει χταπόδι Facebook Twitter
9

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΙΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ ΤΡΑΒΙΣ ΚΕΛΣΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΑΜΟΣ ΤΕΛΕΤΗ

It's Viral / Τέιλορ Σουίφτ και Τράβις Κέλσι: Έκαψαν τη πολυτελή διακόσμηση και τα έπιπλα του γάμου τους αμέσως μετά την τελετή

Eιδικά κατασκευασμένα διακοσμητικά αντικείμενα και έπιπλα φέρεται να μεταφέρθηκαν από τη Νέα Υόρκη στην Πενσιλβάνια, όπου είχαν αρχικά κατασκευαστεί, προκειμένου να καούν
THE LIFO TEAM
ΣΙΝΘΙΑ ΕΡΙΒΟ ΑΡΙΑΝΑ ΓΚΡΑΝΤΕ ΦΙΛΙΑ

It's Viral / Σίνθια Ερίβο για τη σχέση της με την Αριάνα Γκράντε: «Ενοχλήθηκαν από το ότι δύο γυναίκες μπορούσαν να είναι πραγματικά φίλες»

«Ήταν σαν να λένε “γιατί είναι τόσο δεμένες, κάτι πρέπει να μην πηγαίνει καλά με αυτές”», είπε η ηθοποιός - Το σχόλιό της απέναντι σε όσους την αποκάλεσαν «σωματοφύλακα» της Αριάνα Γκράντε
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Εκτος οτι τα παιδια πρεπει να τρωνε κρεας για να ανπτυχθουν σωστα, αυτο με την χορτοφαγια πραγματικα αδυνατο να το καταλαβω. Ειδικα οταν το επιχειρημα εχει να κανει με την προστασια του οικοσυστηματος. Ο ανθρωπος ειναι παμφαγο ζωο. Απο τη φυη του τρωει και κρεας. Χρειαζεται τα συστατικα του για να αναπτυχθει. Εαν διαταραζοταν το οοικοσυστημα απλα δεν θα ετρωγε ο ανθρωπος κρεας απο τη φυση του (και δεν θα ειχε και κυνοδοντες). Θεωρω πως με το να αποκλειουμε το κρεας απο την διατροφη μας συμβαλουμε στην διαταραξη της τροφικης αλυσιδας. υ.γ. για οποιον παρερμηνευσει, δεν εννοω να τρωμε ΜΟΝΟ κρεας, σε υπερβολικες ποσοτητες κλπ.
Το επιχείρημα δεν έχει να κάνει συνήθως με την προστασία του οικοσυστήματος, αλλά με την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων. Λες πως ο άνθρωπος από τη φύση του τρώει κρέας και θα το δεχτώ, αν και υπάρχουν επιχειρήματα για το αντίθετο, αλλά δεν έχει σημασία. Πολλοί χορτοφάγοι-όπως εγώ- αντιτίθενται όχι στη κατανάλωση κρέατος, αλλά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγαλώνουν τα ζώα, στα άδικα βασανιστήρια στα οποία υπόκεινται, είναι μία μορφή διαμαρτυρίας απέναντι στην κακομεταχείριση των ζώων που χρησιμοποιούνται όχι μόνο στην απάνθρωπη βιομηχανία κρέατος, αλλά και στη βιομηχανία γάλακτος, παραγωγής αυγών κτλ.
Αρχικα, γνωριζω τα επιχειρηματα που υποστηριζουν την αντιθετη αποψη, αλλα εαν ο ανθρωπος απο την φυση του δεν ετρωγε κρεας, δεν θα υπηρχαν ευρυματα απο την προυστορικη περιοδο για το αντιθετο (εργαλια, σπηλαιγραφιες που να κυνιγαει, αλλα θα τον βλεπαμε να βοσκαει). Οσο αφορα στο δευτερο που λες, υπαρχουν και μικροι παραγωγοι που δεν εκτρεφουν τα ζωα κατω απο αυτες τις συνθηκες, αν υποστηριζαμε ολοι αυτους τοτε η απανθρωπη βιομηχανια που αναφερεις θα μπορουσε να εκληψει. Ομως το να θεωρουμε λαθος το να "σκωτωνουμε για την τροφη μας" ειναι σαν να λεμε οτι ειναι λαθος της φυσης.