ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Update: Οξεία λευχαιμία η διάγνωση για τον Κιλιγκαρίδη

Update: Οξεία λευχαιμία η διάγνωση για τον Κιλιγκαρίδη Facebook Twitter
45

Σοβαρότερη απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του παγκόσμιου πρωταθλητή στο κανόε-καγιάκ, Ανδρέα Κιλιγκαρίδη.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αντώνης Νικολόπουλος, έκανε λόγο για «... πρώτες εκτιμήσεις που δυστυχώς μιλούν για οξεία λευχαιμία», αν και όπως ξεκαθάρισε «... δεν μπορώ όμως να πω με σιγουριά αυτή τη στιγμή».

Να σημειωθεί ότι έως τώρα το ιατρικό επιτελείο του πολωνικού νοσοκομείου τού έχει χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή για να υποχωρήσει το υγρό από το κεφάλι του, ενώ δεν προχώρησε σε επέμβαση διότι εκφράζονταν φόβοι ότι ο οργανισμός του μπορεί να μην αντέξει.


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται, σύμφωνα με τα Νέα, σε νοσοκομείο της Πολωνίας ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κανόε καγιάκ Ανδρέας Κιλιγκαρίδης, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Ο 37χρονος Έλληνας πρωταθλητής που ταξίδεψε στην Πολωνία για τους προκριματικούς του παγκοσμίου κυπέλλου, βρέθηκε λιπόθυμος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στην πόλη Μπίτκος, από τον Πολωνό προπονητή του.

Στις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε σοβαρό πρόβλημα που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του αθλητή.

Για την Πολωνία έχει ήδη αναχωρήσει η σύζυγός του με την οποία έχει δύο ανήλικα παιδιά. Ο Καλιγκαρίδης είχε υποβληθεί σε εξετάσεις λίγο πριν αναχωρήσει για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, δείχνοντας να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

45

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ