Βουλή: Ο Ηλίας Κασιδιάρης δηλώνει αρνητής του Ολοκαυτώματος

9

Σε ψυχρή παραδοχή ότι είναι «αρνητής του Ολοκαυτώματος» προχώρησε, από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, προκαλώντας αντιδράσεις στην Βουλή.

Κατά τη συζήτηση για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου εις βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε πως «προφανώς και συμμετέχουν αρνητές του Ολοκαυτώματος στην επιτροπή…», εννοώντας τον εαυτό του.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου, ζήτησε την παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, ρωτώντας εάν γνωρίζει τις ποινές που θα προβλέπονταν από τη γερμανική Δικαιοσύνη, σε αντίστοιχη περίπτωση. Ο Βασίλης Οικονόμου επανήλθε στο θέμα τονίζοντας πως η δήλωση αυτή στη Γερμανία ισοδυναμεί με φυλάκιση 5 ετών.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM