Επτά μήνες φυλακή σε «ενοχλητική» υπάλληλο εισπρακτικής

Επτά μήνες φυλακή σε «ενοχλητική» υπάλληλο εισπρακτικής Facebook Twitter
35

Σε 7 μήνες φυλακή καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης υπάλληλος εισπρακτικής εταιρίας, η οποία σύμφωνα με τη μήνυση, κατηγορούνταν για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και δυσφήμηση. Η υπάλληλος είχε αναλάβει, για λογαριασμό τράπεζας, την τηλεφωνική ενημέρωση οφειλέτριας με «πιεστικό τρόπο» και στη συνέχεια με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. «Με τρόπο εριστικό απαιτούσε να της πω πότε ακριβώς θα καταβάλω τις οφειλές μου, προσθέτοντας ότι είμαι ανώριμη και προτρέποντάς με να αφήσω τα παιδιαρίσματα», σημειώνει στη μήνυση η οφειλέτρια.

Όπως υποστήριξε επίσης, η υπάλληλος είχε ιδιαίτερα εκφοβιστικό ύφος, εξύβριζε και απειλούσε, λέγοντας ότι θα συνεχίσει «μέχρι να μου σπάσει τα νεύρα» και ότι «θα με κάνει ρεζίλι στους συναδέλφους μου».

Η υπάλληλος είπε στην απολογία της ότι δεν θυμάται τι ακριβώς ειπώθηκε, υποστηρίζοντας πάντως ότι λειτούργησε νομότυπα αφού χρησιμοποιούσε στάνταρ σενάριο επικοινωνίας».

Ελλάδα
35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM