ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2021 | 01:19

?

Μ αρεσει ενα παιδι που δουλευουμε μαζι. Οταν ξεκινησε να δουλευει στην εταιρεια μας (πριν 2 μηνες) ημασταν στο ιδιο τμημα, κ ειχα προλαβει λιιιγο να τον γνωρισω οσο δουλευαμε μαζι, αλλα οχι πολλα πραγματα. Πλεον δουλευει σε αλλο τμημα κ δεν εχουμε πολλες ευκαιριες να μιλησουμε, γιατι συνηθως κανουμε διαφορετικα πραγματα/ειμαστε σε διαφορετικους χωρους/οροφους κλπ . Θελω με καποια αφορμη να του ζητησω το τηλεφωνο του αλλα να φανει οτι σχετιζεται με δουλεια. Αλλα επειδη δεν δουλευουμε συχνα στον ιδιο χωρο, δεν ξερω τι δικαιολογια να βρω. Εχετε καμια ιδεα για το τι θα μπορουσα να πω? Δεν ξερω καν αν μ αρεσει η ιδεα του να ζητησω το τηλ του να σας πω την αληθεια, γιατι θα ειναι λιγο ακυρο, μιας κ απλα δουλευουμε στο ιδιο μερος, δεν γνωριζομαστε ιδιαιτερα. Απλα ξερω οτι στον εργασιακο μας χωρο δεν υπαρχει προοπτικη να γνωριστουμε καλυτερα γιατι οπως προανεφερα συνηθως αλλου ειναι αυτος, αλλου εγω. Οποτε ειπα οτι αν βρω το τηλεφωνο του, ισως μπορουμε να αρχισουμε να μιλαμε κ να κανονισουμε να βρεθουμε. Ακουγεται λιγο απεγνωσμενο να ζητησω το τηλεφωνο του? Οσοι αντρες διαβαζετε, θα σας φαινοταν περιεργο αν μια κοπελα απο τη δουλεια ζητουσε το τηλ σας και σας εστελνε? Πως αλλιως θα μπορουσα να τον πλησιασω? Επισης, δεν θα ηθελα να βρω το τηλεφωνο του απο καποιον τριτο, για ευνοητους λογους, για να μην μπουν υποψιες σε κανεναν συναδελφο. Σοσιαλ μιντια εχει, αλλα οχι αυτα που εχω εγω, οποτε ουτε απο εκει θα μπορουσα να τον βρω. Επισης, δεν θα ηθελα να του προτεινω να κανουμε κατι μετα τη δουλεια, παλι για ευνοητους λογους, μη μας δει κανεις κλπ.
4
 
 
 
 
σχόλια

Μα γιατί τέτοια μυστικότητα, μην σας δουν μαζί, μη καταλάβουν οι συνάδελφοι, ποιους αφορά? Απελευθερωθείτε βρε παιδιά επιτέλους απο το τι θα πει ο καθένας και απολαύστε αυτά τα όμορφα φλερτ και τις μοναδικές στιγμές που ξεφυτρώνουν μπροστά σας . Εκτός κι αν αυτοί οι "ευνόητοι λόγοι' που αναφέρεις κρύβουν κάτι που δεν αναφέρεις.

Αναρωτιέμαι αν το παλικάρι αυτό σχεδιάζει με ποιο τρόπο μπορεί να σε προσεγγίσει ή αν είσαι έτοιμη εσύ να τρέξεις για όλα. Δεν το βρίσκω καλή ιδέα να ζητήσεις το τηλέφωνο αφού δε βλέπεστε,προσπάθησε να βρεις αφορμές να είσαι κοντά του και να μιλάτε και αν θέλει κάτι θα στο δείξει. Μην εκτίθεσαι στη δουλειά σου κατά τη γνώμη μου.

Απεγνωσμένο θα μου φαινόταν να μου ζητήσεις το τηλέφωνο μου με κάποια άκυρη αφορμή μόνο και μόνο για να καταλάβω ότι ήταν άλλος ο σκοπός σου.
Ο πιο σύντομος δρόμος είναι και ο πιο απλός. Την επόμενη φορά που θα τον συναντήσεις και θα κάνετε small talk, πάνω στην κουβέντα ρίξ΄το: Θα θέλες να βγούμε για ποτό καφέ φαι εκτός δουλειάς; Από την απάντηση του θα κρίνεις αν χρειαστεί να του ζητήσεις τηλέφωνο ή όχι.

Απλές παραδοσιακές μέθοδοι: δώσε του εσύ το δικό σου, λέγοντας κάτι σχετικό με τα ενδιαφέροντά του (μια συναυλία, μια ταινία, ένα ινδικό λχ εστιατόριο που άνοιξε κλπ).
Αν ενδιαφέρεται θα καλέσει εκείνος. Αν όχι, θα ξέρεις.