ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2020 | 23:17

;

Καλησπέρα! Λοιπόν, ξέρω ότι μπορεί να το βρείτε χαζό, αλλά θα το γράψω, και θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθειά σας:Είμαι σε σχέση με κάποιον εδώ και ένα χρόνο περίπου, αλλά δυστυχώς μένουμε σε άλλες πόλεις και τώρα με την πανδημία δεν βλεπόμαστε καν... οπότε είναι σχέση εξ αποατάσεως. Είναι 37 κι εγώ 24, και είναι η πρώτη μου σχέση, οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι ο πρώτος μου σε όλα. Προφανώς έχουμε τσακωθεί για κάποια πράγματα αυτούς τους μήνες, έχουν υπάρξει και παρεξηγήσεις, έχω κλάψει (όχι πάντα με λόγο, αλλά βλέπετε είναι η πρώτη μου φορά και δεν έχω καμία εμπειρία στις σχεσεις...). Τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι, αν εξαιρέσουμε κάποιους τσακωμούς, είμαι και νιώθω πολύ καλά μαζί του. Και κάποιες φορές που μιλάμε με μνμ ή στο τηλ., σκέφτομαι να του πω "σε αγαπάω". Αλλά μετά λέω, κάτσε μην πεις βλακεία...Ξέρω ότι αυτά τα δείχνεις καλύτερα. Και μου το δείχνει, νοιάζεται για μένα, με βοηθάει (μιας και είμαστε και στον ίδιο επαγγελματικό χώρο πάνω κάτω) κλπ κλπ. Απλά δεν ξέρω, λόγω απειρίας, τι παίζει με... τις λέξεις, με το να πεις στον άλλον ότι τον αγαπάς. Και δεν ξέρω και τη διαφορά έρωτα αγάπης. Ή είναι το ίδιο, και μπορώ να πω ας πούμε "είμαι ερωτευμένη μαζί σου";Δεν είναι ότι θέλω ντε και καλά να το πω παιδιά. Απλά αναρωτιέμαι, επειδή μου βγαίνει, όταν μιλάμε με μνμ π.χ. μου φαίνεται ότι είμαι έτοιμη να το γράψω! Αλλά δεν ξέρω αν θα το πει κι αυτός, και φαντάζομαι ότι δεν είναι ωραίο να το λες και να μην ακούς το ίδιο. Και επίσης δεν ξέρω μήπως τον ψιλοφρικάρει. Με έχει πει αγάπη του κάποιες φορές, και πρόσφατα τον είχα πει εγώ έτσι, και μου είχε πει ότι είναι καλοδεχούμενο, με μια χαμογελαστή φατσούλα (το έγραψε σε μνμ). Και ότι του άρεσε. Και μετά από κάποιες μέρες με είχε πει κι αυτός αγάπη του.Κάποια βοήθεια; :)
2
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα πρώτα απο όλα είναι πολύ φυσιολογικό στην πρώτη σου σχέση να έχεις πάρα πολλές ερωτήσεις μέσα στο μυαλό σου και να μην ξέρεις τι είναι σωστό και τι λάθος, επειδή πολύ απλά είναι πρώτη φορά που ζεις κάτι τέτοιο. Είναι κάτι άγνωστο για εσένα όλο αυτό. Πάντως εγώ θα σου έλεγε να μην ρωτάς άλλους πάνω σε αυτά τα θέματα. Πες κάτι όποτε το νιώσεις πραγματικά και το θες! Χωρίς να σκέφτεσαι τι και πως, δεν χρειάζεται πιστεψέ με. Μην σκέφτεσαι τι θα σκεφτεί αυτός, αν θα σου πει το ίδιο, τι απάντηση θα πάρεις πάνω σε αυτό που θα του πεις γιατί έτσι δεν θα το πείς ποτέ αυτό που θες γιατί θα φοβάσαι. Επίσης καλό θα ήταν αφού είστε σε απόσταση, αν τους πεις κάτι τέτοιο να το πεις τουλάχιστον όταν θα μιλάτε στο τηλέφωνο και όχι σε μήνυματα. Για να ακούσει την φωνή σου όταν το πεις και να το νιώσει :) Κάνε και πες αυτά που νιώθεις χωρίς να φοβάσαι και χωρίς να σε κρατάνε οι σκέψεις πίσω πριν να είναι αργά! Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην λέμε όσα νιώθουμε!