ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Επιτέθηκαν σε μέλος της Χ.Α. την ώρα που κουρευόταν

Επιτέθηκαν σε μέλος της Χ.Α. την ώρα που κουρευόταν Facebook Twitter
22

Επίθεση μέσα σε κουρείο στο Αγρίνιο δέχθηκε ένας νεαρός πελάτης, μέλος της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο νεαρός κουρευόταν σε κομμωτήριο της πόλης, όταν δέχτηκε την επίθεση 4-5 ατόμων που εισέβαλλαν στο κατάστημα και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματός του. Οι κουκουλοφόροι δράστες τράπηκαν σε φυγή μετά την επίθεση και αναζητούνται από την αστυνομία.

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για την κατάσταση του νεαρού, που μετά την επίθεση και αφού είχε τις αισθήσεις του, μπήκε σε ταξί με προορισμό το νοσοκομείο του Αγρινίου.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ είναι γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής.

22

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΓΙΑ ΝΕΣΤΟΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΕΣΤΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΚΑΖΑΚΙΑ

Ελλάδα / Θάνατος Βάγιας Νέστορα: Διώξεις για ανθρωποκτονία και τρομοκρατική οργάνωση στους τρεις συλληφθέντες

Μετά την άσκηση των διώξεων, οι τρεις οδηγήθηκαν στον αρμόδιο ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την επόμενη εβδομάδα
THE LIFO TEAM