Τι κοινό έχει η Άννα Βίσση με το Game of Thrones;

Facebook Twitter
12

Δεν περίμενα ότι θα υπήρχε μια είδηση που θα ένωνε τα δύο, μέχρι που πήρα ένα ωαίο ημέιλ από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ.

Με χαρά ανακοινώνει:

O ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ GAME OF THRONES ΣΤΟΥΣ «ΔΑΙΜΟΝΕΣ»

Ένας ξεχωριστός καλεσμένος παρακολούθησε το βράδυ του Σαββάτου (25/5) τους  «Δαίμονες» στο Παλλάς με την Άννα Βίσση.

Ο Frank Doelger, παραγωγός του πολυσυζητημένου Game of  Thrones και άλλων 30 τηλεοπτικών σειρών με πάρα πολλές διακρίσεις, πρόσφατα βραβευμένος με τα BAFTA Awards 2013 για την αγαπημένη σειρά, βρέθηκε εκεί καλεσμένος του executive producer των «Δαιμόνων» Παναγιώτη Τρύφων.

Ο Frank Doelger, εντυπωσιάστηκε πολύ από τη σκηνοθεσία, τη μουσική και τους ερμηνευτές αλλά και το επίπεδο της παραγωγής της Ελληνικής Θεαμάτων, το οποίο χαρακτήρισε εφάμιλλο αυτών του εξωτερικού,  αντίστοιχο των μεγάλων θεάτρων της Νέας Υόρκης. Με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια εκφράστηκε για τον χώρο του Παλλάς, το οποίο χαρακτήρισε από το ομορφότερα ευρωπαϊκά θέατρα, με εξαιρετικές εγκαταστάσεις και ποιότητα ήχου.   

Στο τέλος της παράστασης αφού συνεχάρη τους πρωταγωνιστές, συνέχισε τη βραδιά του παρέα με την Άννα Βίσση, τον Νίκο Καρβέλα και τον Παναγιώτη Τρύφων, στο  Pasaji που βρίσκεται στον χώρο του City Link.  

===

 

 

(Κανονικά θα λέγαμε "φωτογραφία αλλιώς δε συνέβη ποτέ", αλλά, ας είναι.)

 

 

Μπόνους:

 


Ολόκληρη η (ιστορική;) παράσταση του 1991.

 

 

 

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

7 σχόλια
εγώ πήγα με τον φίλο μου πήραμε το εισητήριο της Α θεσης 50 ευρώ αλλά με τηνπροσφορά της κοσμοτε που στείλαμε μνμ στο 19019 (κότος 1ε) είχαμε το ένα εισητήριο δώρο δηλάδη μας κώστησε 51ε συνολικά και το άτομο 25.5ε. εσύ μπορείς να πάρεις και το πιο φθηνό εισητήριο και να σου βγει ακόμα πιο φθηνά πραγματικά αξίζει Πετράκης και Παπούλια δεν υπάρχουν...με την Βίσση είχα μια αρνητική προκατάληψη οπότε δεεν...
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα το θεαμα που ειδα εγω στο Παλλας, αξιζε τα λεφτα του!!!!! θεαματικα σκηνικα και κουστουμια, απιστευτες ερμηνειες απο παπουλια, βισση και πετρακη !!! να πατε!!
Είναι τηλεοπτική σειρά που είναι στον 3ο της κύκλο και βασίζεται σε σειρά μυθιστορημάτων. Κάτι σαν τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών, αλλά με πολύ δολοπλοκία (δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει), πολλές παράλληλες ιστορίες (που δένονται μεταξύ τους), ενδιαφέροντες χαρακτήρες, τέλεια εφέ, φωτογραφία, σκηνικά και κοστούμια (ειδικά για τηλεοπτική σειρά) και πολύ καλές ερμηνείες.Ας πούμε μια από τις καλύτερες (για πολλούς η καλύτερη) σειρά -διεθνώς- των τελευταίων ετών. Αυτή τη στιγμή παίζεται στη NOVA και προβάλλεται με διαφορά 2-3 ημερών από την Αμερική. Αλλά αν κάνεις λίγη υπομονή, έχει ακουστεί ότι από Σεπτέμβρη θα ενταχθεί σε ελεύθερο πρόγραμμα ελληνικού σταθμού.(Έχοντας ο μισός καταγωγή Αιγινήτικη, ένιωσα το χρέος να 'ξηγήσω.) ;-)
Ε όχι και από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων. Δεν το καταλαβαίνω καθόλου αυτό. δεν μου άρεσε καθόλου. Είδα τον πρώτο κύκλο (Μου φαινόταν πολυ.. ψευτιά)
Να προτείνω αλυσίδα προσώπων-εταιρειών που έφτασε το πράγμα στον Frank Doelger?Άννα Βίσση (που είναι φίλη με την) Patricia Field (βραβευμένη Ελληνοαμερικανίδα στυλίστρια του) Sex & The City (που ήταν παραγωγή του) HBO (όπως και το) Game of Thrones!Κάπου εκεί γύρω παίχτηκε το κονέ... Δεν φωνάζουν στο ξεκούδουνο έναν παραγωγό ξένης σειράς κι αυτός τρέχει μη και χάσει το θέαμα στο Παλλάς...!