Αυτή είναι η μπάντα που συνελήφθη απο την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η μπάντα που συνελήφθη απο την ΕΛ.ΑΣ Facebook Twitter
45
Αυτή είναι η μπάντα που συνελήφθη απο την ΕΛ.ΑΣ Facebook Twitter
Εικόνες απο το live της μπάντας στο 6 d.o.g.s της Ήλια Μεγαλιού που δημοσιεύει το RockinAthens.gr

Τα μέλη του συγκροτήματος «The Shrine» από το Λος Άντζελες εμφανίστηκαν στις 18 Μαΐου στην Αθήνα. Την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι τα μέλη του γκρουπ είχαν αφήσει τα διαβατήριά τους στο ξενοδοχείο. Παρέα με δυο Έλληνες διοργανωτές αναζητούσαν μια παραλία για μπάνιο στο ύψος της Γλυφάδας.  Επειδή δεν είχαν τα διαβατήρια μαζί τους οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου παρέμειναν περίπου δύο ώρες μέχρι να γίνει η εξακρίβωση στοιχείων.

Αυτή είναι η μπάντα που συνελήφθη απο την ΕΛ.ΑΣ Facebook Twitter

Γράφουν στο site τους: "Την πρώτη ημέρα που είχαμε ρεπό μετά από 26 συνεχόμενες συναυλίες, μας σταμάτησε η αστυνομία επειδή έχουμε μακριά μαλλιά, ενώ περπατούσαμε στους δρόμους της Αθήνας... Έπειτα από δύο ώρες ανάκρισης στο τμήμα, αφεθήκαμε ελεύθεροι και περάσαμε την υπόλοιπη μέρα κολυμπώντας στο Αιγαίο... Γ@μ@ την αστυνομία σε όλο τον κόσμο". Η εφημερίδα «Αυγή» αναφέρει ότι από το 1967 και την επεισοδιακή συναυλία των Rolling Stones έχει να συλληφθεί συγκρότημα από την ελληνική αστυνομία.

Αυτή είναι η μπάντα που συνελήφθη απο την ΕΛ.ΑΣ Facebook Twitter

45

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΗΣΙΑ ΛΙΣΤΑ

Ελλάδα / Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις 20 καλύτερες χώρες: Τα 2 μέρη που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Τα αποτελέσματα των Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2025, όπου ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις χώρες που ξεχώρισαν για την αυθεντικότητα, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και την αίσθηση σύνδεσης που προσφέρουν
THE LIFO TEAM